050 309 0850

Hoogwerker Winschoten


Hoogwerker Winschoten – wij verhuren hoogwerkers met uiteenlopende werkhoogtes, die dagelijks gebruikt worden verschillende werkzaamheden. Kom bij ons langs vanuit Winschoten, voor het huren van één van onze hoogwaardige hoogwerkers. Wij zijn gevestigd in Eelde, op slechts 40 minuten rijden. In onze zaak kunnen wij u voorzien van informatie en advies, zodat u geïnformeerd bent over alle specificaties, zoals de werkhoogte, het draaibereik en de zijdelingse reikwijdte. Wilt u liever direct een hoogwerker huren in Winschoten? Reserveer dan direct online één van onze machines!

Altijd een geschikte hoogwerker in Winschoten

Wij staan als hoogwerker verhuur in Winschoten en omgeving bekend om ons brede assortiment hoogwerkers. Zo kunt u bij ons kiezen uit machines met werkhoogtes tussen de 14,5 en 75 meter. Bij elke klus dient rekening gehouden te worden met de vereiste specificaties. Voor het reinigen van een gevel is de hoogwerker 14,5 meter vaak de ideale machine. Met zijn zijdelingse reikwijdtes van 5,5 meter (200kg) en 7,5 meter (80kg), en draaibereik van 360° is het een echte alleskunner.

Dienen er schoonmaak- of renovatiewerkzaamheden aan een flat uitgevoerd te worden en wilt u vanuit Winschoten direct een hoogwerker huren? Ook daar kunnen wij u mee helpen. Neem bijvoorbeeld onze hoogwerkers tot 51 of 75 meter. Beide kunnen gebruikt worden voor veilig werken op hoogte. Zo heeft de hoogwerker 51 meter een maximale korfbelasting tot wél 600kg, een draaibereik van 2 X 250° en zijdelingse reikwijdten van 26,5 meter (320kg) en 22,5 meter (600kg). De korfbelasting en het draaibereik van de hoogwerker 75 meter zijn identiek aan de 51 meter, maar het zijdelingse bereik is groter (38 meter en 33 meter).

Specialist op het gebied van hoogwerker verhuur

Wij zijn opgericht in 1959 en hebben vele tientallen jaren ervaring met het verhuren van uiteenlopende hoogwerkers. Vandaar dat wij u altijd van een gedegen advies kunnen voorzien. Graag staan we u telefonisch, maar ook in onze zaak te woord, zodat u een hoogwerker huurt die ideaal geschikt is voor de klus. Dagelijks verhuren wij hoogwerkers aan klanten uit onder meer Winschoten en omgeving. Qua bedrijven kunt u denken aan installateurs, schoonmaakbedrijven, reparateurs, isolatiebedrijven en schilders. De werkzaamheden beslaan vaak onderhouds-, montage- en reparatiewerkzaamheden. Bel ons gerust voor een persoonlijk advies!

Houd onderstaande checklist bij de hand

Heeft u een hoogwerker gehuurd in Winschoten en is het tijd om aan de slag te gaan? Dan dient u voorafgaande onderstaande checklist goed door te nemen. Het is van essentieel belang om goed geïnformeerd te zijn, alvorens u aan het werk gaat, omdat u te allen tijde de veiligheid van uw personeel moet kunnen waarborgen. Daarnaast dienen voorafgaande duidelijke afspraken gemaakt te worden.

  • Kies allereerst een stabiele werkplek
  • Een omgeving zonder objecten is een vereiste
  • In- en uitstappen gedurende de werkzaamheden is niet toegestaan
  • Voorafgaande dienen alle bedieningsfuncties naar behoren te functioneren
  • De maximale windsnelheid mag niet meer dan 12,5 meter per sec zijn
  • U dient gebruikt te maken van een valgordel
  • Controleer of de brandstof, motorolie, hydraulische olie en koelvloeistof op peil zijn
  • Werkzaamheden worden in teams van twee uitgevoerd

Eenvoudig hoogwerker huren vanuit onderstaande locaties

Naast Winschoten krijgen wij regelmatig klanten over de vloer uit onderstaande locaties, die één van onze hoogwaardige hoogwerkers willen huren:

Eenvoudig online hoogwerker huren in Winschoten

Direct een hoogwerker huren kan bij ons eenvoudig online. Bekijk ons volledige assortiment en reserveer een hoogwerker die aan uw wensen voldoet. Tevens bent u altijd welkom bij ons op de zaak.

Heeft u nog een brandende vraag waar u geen antwoord op heeft gekregen? Bel ons dan gerust, of stuur ons een e-mail. Wij staan u graag te woord en beantwoord al uw vragen. Uiteraard is het ook mogelijk om ons om advies te vragen. Zo bent u volledig geïnformeerd, voordat u een hoogwerker vanuit Winschoten huurt.