050 309 0850

Hoogwerker Hoogeveen


Hoogwerker Hoogeveen – bent u op zoek naar een verhuurder van hoogwerkers met een breed scala aan machines? Kom dan gerust bij ons langs! Wij ontvangen u met een kop koffie en voorzien u zo nodig van een gedegen advies. Ons hoogwerker verhuurbedrijf is gevestigd in Eelde, op slechts 40 minuten rijden vanuit Hoogeveen. Hier treft u machines met uiteenlopende werkhoogtes, variërend tussen de 14,5 en 75 meter. Tevens is het ook mogelijk om direct uw hoogwerker online vanuit Hoogeveen te reserveren.

Hoogwerker verhuur Hoogeveen

Als specialist op het gebied van hoogwerkers krijgen wij regelmatig klanten over de vloer uit Hoogeveen. Ons ruime assortiment is onder meer waar wij ons mee onderscheiden. Zo verhuren wij hoogwerker met werkhoogtes tussen de 14,5 en 75 meter. Of het nou gaat om renovatiewerkzaamheden aan een gevel, of een windturbine die gerepareerd moet worden, wij hebben altijd een hoogwerker te huur die aan alle technische eisen voldoet.

Eén van ons meest verhuurde hoogwerkers in Hoogeveen en omgeving is de hoogwerker 14,5 meter; een ideale machine voor reinig- en renovatiewerkzaamheden aan gevels. Met een maximale kortbelasting van 200kg, een korfdraaibereik van 90° en zijdelingse reikwijdten van 5,5 meter (200kg) en 7,5 meter (80kg), heeft u een breed inzetbare hoogwerker in handen. Voor meer informatie over ons assortiment staan wij u graag telefonisch te woord.

Werkhoogtes tot 75 meter

Voor werkzaamheden op hoogte verhuren wij hoogwerkers tot 53, 64 en zelfs 75 meter. Dagelijks worden de machines gebruikt voor schoonmaakwerkzaamheden aan flatgebouwen, of voor restauratie- en renovatieklussen aan kerken en windturbines. Neem bijvoorbeeld de hoogwerker met werkhoogte tot 75 meter; met een korfdraaibereik van 2x 220°, korfbelasting van 600kg en zijdelingse reikwijdten van 38,5 meter (320kg) en 33 meter (600 kg) kunt u elke klus in Hoogeveen en omgeving succesvol afronden. Bovendien kunt u, mits er conform de veiligheidsvoorschriften wordt gewerkt, altijd de veiligheid van uw werknemers waarborgen.

Alomvattende checklist voor veilig werken op hoogte

Voordat u één van onze hoogwerkers gebruikt in Hoogeveen of omgeving, is het zaak om onderstaande checklist door te nemen. De veiligheid van uw personeel dient namelijk te allen tijde gewaarborgd te kunnen worden. Vandaar dat wij u van een alomvattend checklist voorzien, die u voorafgaande door dient te nemen en gedurende de werkzaamheden bij de hand kunt houden. We gaan er overigens van uit dat uw werknemers weten hoe een hoogwerker werkt en dat duidelijke afspraken zijn gemaakt, alvorens de werkzaamheden van start gaan.

  • Start met het kiezen van een stabiele werkplek
  • Zorg ervoor dat de directe omgeving geen objecten bevat
  • Alle bedieningsfuncties dienen voorafgaande gecontroleerd te worden
  • Controleer de koelvloeistof, brandstof, hydraulische olie en de motorolie
  • Maak altijd gebruik van een valbeperkende gordel
  • Werk in teams van twee
  • De maximaal toegestane windsnelheid is 12,5 meter per seconde
  • In- en uitstappen tijdens de werkzaamheden is niet toegestaan

Interne links  naar alle landingspagina’s

Online hoogwerker reserveren in Hoogeveen

Een hoogwerker huren gaat bij ons heel eenvoudig. U kunt altijd bij ons langskomen, maar het is ook mogelijk om direct online een machine te reserveren. Ons volledige assortiment hoogwerkers staat namelijk ook online.

Heeft u nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven? Stel ze dan gerust telefonisch, of via de mail. Een gedegen advies ontvangen is uiteraard ook mogelijk. Wij staan u graag te woord en zorgen ervoor dat u volledig geïnformeerd bent, alvorens u ons bezoekt voor het huren van een hoogwerker in Hoogeveen.