Veiligheid, kwaliteit en milieubewustzijn

050 309 0850

Siesling biedt al bijna 60 jaar dienstverlening op hoog niveau. Daarbij zijn veiligheid, kwaliteit en milieubewustzijn bij ons onder alle omstandigheden altijd leidend geweest.

Veiligheid en kwaliteit

Siesling is gecertificeerd in het kader van ISO 9001, ISO 14001 en VCA**. In 2013 hebben wij ons VCA* certificaat uitgebreid naar VCA**. Het principe om onze bedrijfsvoering, diensten en werkwijzen voortdurend te verbeteren, is daarmee volledig in onze organisatie geïntegreerd.

De medewerkers van Siesling staan daarnaast ook voor vakmanschap. Zij zijn individueel gediplomeerd op verschillende terreinen (zoals o.a. VCA basis, VCA vol, IPAF hoogwerker certificaat, foodreiniging en BHV).
Tevens is Siesling sinds 1 januari 2012 erkend IPAF-opleidingscentrum voor de zogeheten PAL Card. Wij kunnen daardoor niet alleen alert reageren op risico’s voor onze medewerkers, maar ook op veranderingen in de markt op het gebied van werken op hoogte.

Milieubewustzijn

Naast veilig werken behoort ook milieubewust werken voor al onze medewerkers tot de prioriteiten in hun werk. Siesling maakt dan ook voornamelijk gebruik van biologisch afbreekbare middelen. Indien chemicaliën noodzakelijk zijn voor een goede reiniging, dan worden milieunormen en wettelijke voorschriften uiteraard altijd zorgvuldig gehanteerd.

Het in 2012 uitbreiden van ons ISO-managementsysteem met de milieunorm ISO 14001, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, was voor ons een logisch vervolg op het al bestaande managementsysteem.

ABOMA-keurmerk hoogwerkers

Alle hoogwerkers van Siesling worden jaarlijks door ABOMA gekeurd.

Kwaliteitsborging overig materieel

Siesling beschikt binnen de organisatie over eigen keurmeesters op diverse terreinen. Deze keuren al het overig materieel zoals steigers, trappen, ladders, harnassen en elektrisch (hand)gereedschap.