Siesling Online©

050 309 0850

In de voedingsmiddelenindustrie is de borging van reiniging een vereiste. Herleidbaarheid en aantoonbaarheid van uitgevoerde reinigingstaken is een wezenlijk onderdeel in het productieproces. Om u op dit gebied te ontzorgen heeft Siesling in eigen beheer een online borgingsprogramma ontwikkeld genaamd Siesling Online©.

De met onze opdrachtgevers vastgestelde bestekwerkzaamheden worden voor aanvang van de opdracht ingevoerd in Siesling Online©. Aan alle werkzaamheden wordt een frequentie, een schoonmaakmethode en de toe te passen reinigingsmiddelen toegevoegd. Vanuit dit online systeem worden de taken toegewezen aan een uitvoerend medewerker die na uitvoering de werkzaamheden aftekent. Niet uitgevoerde werkzaamheden worden met reden afgemeld. Ook de opdrachtgever krijgt toegang tot dit systeem om als laatste stap de werkzaamheden ook af te tekenen voor akkoord. Via deze tool is 24/7 monitoring van de voortgang mogelijk.

Het programma heeft zich bij vele strenge audits binnen de voedingsindustrie bewezen. Het gebruik van Siesling Online© maakt dat u op gebied van aantoonbaarheid van de reiniging 24/7 volledig auditproof bent.

Neem contact op
siesling online

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem contact op!

Contact

U kunt ons ook altijd bellen of een e-mail sturen.
Telefoonnummer: 050 309 0850
E-mailadres: info@siesling.nl

Als u ons contactformulier invult, reageren wij op werkdagen binnen 24 uur op uw verzonden bericht.