Cleanroom

In de voedingsindustrie wordt veel aandacht besteed aan het hygiënisch schoon houden van de productieomgeving en de installaties. Daarbij valt de hygiëne van de materialen die worden gebruikt voor de reiniging vaak buiten de aandacht of ze worden met de beste bedoelingen ‘zo goed als mogelijk’ schoon gemaakt. Deze werkwijze voldoet niet meer aan de huidige standaarden en daarom biedt Siesling u met onze gezoneerde cleanroom een unieke dienst.

Neem contact op
Veiligheid
Kwaliteit
Gecertificeerd
Milieubewust
Snelle service

Siesling heeft met de opgedane kennis en ervaring, in combinatie met gerichte opleidingen in de voedingsmiddelenbranche, voor de reiniging van schoonmaakmaterialen als vloervegers, handvegers, motblikken en vloertrekkers een gezoneerde cleanroom ontwikkeld. Hierin worden de materialen op een gevalideerde wijze gereinigd, gedesinfecteerd en verpakt. In ons proces zijn indicatoren als o.a. temperatuur, chemiedosering en luchtvochtigheid leidend.

In de cleanroom kunnen naast de schoonmaakmaterialen ook productzeven, lopende banden, monsterscheppen, stofzuigeronderdelen en allerhande kleinere onderdelen worden gereinigd.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Neem contact op
Cleanroom

Gevalideerde reiniging en desinfectie; steriel verpakt

Siesling heeft ruim 60 jaar ervaring in uitvoering van de reiniging binnen vele sectoren in de voedingsindustrie.

Met deze jarenlange ervaring en opgedane kennis in de foodindustrie, in combinatie met gerichte opleidingen in de voedingsmiddelenbranche, heeft Siesling voor de reiniging van schoonmaakmaterialen een gezoneerde cleanroom ontwikkeld. Hierin worden de materialen op een gevalideerde wijze gereingd, gedesinfecteerd en steriel verpakt.

In ons proces zijn indicatoren als o.a. temparatuur, chemiedosering en luchtvochtigheid leidend. Voor de verpakking van gereinigde materialen wordt gebruik gemaakt van steriele verpakkingsmaterialen.

Klimaatneutrale reinigingsservice

In overleg met u stellen we een plan op voor het behandelen van uw materialen. Aangezien de microbiologische eisen per sector en ook per opdrachtgever verschillen is dit altijd maatwerk.

Naast de verbeterde kwaliteit en verhoogde voedselveiligheid is gebruik maken van onze cleanroom ook een zeer duurzame oplossing.

Hergebruik van de materialen in plaats van afvoeren via uw afvalstroom. Onze cleanroom is volledig klimaatneutraal in stroomverbruik door gebruik van zelf opgewekte stroom via zonnepanelen.

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem contact op!

Contact

U kunt ons ook altijd bellen of een e-mail sturen.
Telefoonnummer: 050 309 0850
E-mailadres: info@siesling.nl

Als u ons contactformulier invult, reageren wij op werkdagen binnen 24 uur op uw verzonden bericht.