050 309 0850
Terug naar Specialistische reiniging

Cleanroom reiniging schoonmaakmaterialen


Vervuilde vloervegers, handvegers, stofblikken en trekkers die een probleem zijn voor de voedselveiligheid op uw productielocatie? Opmerkingen van klanten en auditoren over vuile vegermaterialen? Torenhoge kosten voor het vervangen van deze materialen?

Klinkt bovenstaande bekend? Wij hebben de oplossing!

Neem contact op
cleanroom reiniging schoonmaakmaterialen

Gevalideerde reiniging en desinfectie; steriel verpakt


Siesling heeft ruim 60 jaar ervaring in uitvoering van de reiniging binnen vele sectoren in de voedingsindustrie.

Met deze jarenlange ervaring en opgedane kennis in de foodindustrie, in combinatie met gerichte opleidingen in de voedingsmiddelenbranche, heeft Siesling voor de reiniging van schoonmaakmaterialen een gezoneerde cleanroom ontwikkeld. Hierin worden de materialen op een gevalideerde wijze gereingd, gedesinfecteerd en steriel verpakt.

In ons proces zijn indicatoren als o.a. temparatuur, chemiedosering en luchtvochtigheid leidend. Voor de verpakking van gereinigde materialen wordt gebruik gemaakt van steriele verpakkingsmaterialen.

Klimaatneutrale reinigingsservice


In overleg met u stellen we een plan op voor het behandelen van uw materialen. Aangezien de microbiologische eisen per sector en ook per opdrachtgever verschillen is dit altijd maatwerk.

Naast de verbeterde kwaliteit en verhoogde voedselveiligheid is gebruik maken van onze cleanroom ook een zeer duurzame oplossing.

Hergebruik van de materialen in plaats van afvoeren via uw afvalstroom. Onze cleanroom is volledig klimaatneutraal in stroomverbruik door gebruik van zelf opgewekte stroom via zonnepanelen.