050 309 0850

Hoogwerkers


Filter opties
Icon Siesling
Offerte opties

Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Op zoek naar een geschikte hoogwerker om uw klus te klaren? Met ons ruime aanbod aan hoogwerkers hebben we gegarandeerd de oplossing voor uw project. De beschikbare ruimte, hoogte en nog vele andere factoren hebben invloed op het type dat u nodig heeft. Laat u adviseren of reserveer vandaag nog direct één van onze hoogwerkers!

Werken op hoogte? Huur een hoogwerker

Hoogwerkers zijn dé oplossing om klussen uit te voeren op hoogte. Feit blijft wel dat niet voor elke klus dezelfde oplossing geschikt is. U dient namelijk onder andere rekening te houden met de beschikbare ruimte, de bereikbaarheid en de ondergrond. Verder is het voor sommige varianten vereist om in het bezit te zijn van een rijbewijs. Heeft u vragen over welk type hoogwerker u het beste kunt huren? Neem gerust contact op.
Hoogwerkers

Hoogwerkers huren: vrachtwagen- en autohoogwerker

Vrachtwagen- en autohoogwerkers zijn zeer geschikt wanneer de locatie van uw klus goed bereikbaar is. U rijdt ze zo naar de juiste plek, dus eenmaal op locatie kunt u meteen aan de slag. Dat maakt deze varianten bijvoorbeeld een handige optie als u weinig tijd heeft om een klus voor te bereiden. De hoogwerker zit bij deze varianten bevestigd op de achterkant van een busje of vrachtwagen. Om deze voertuigen te mogen besturen is een rijbewijs vereist. Voor de modellen tot 27 voldoet een rijbewijs B.

Als u een klus moet uitvoeren op een hoogte die hoger is dan 27 meter, dan komt u uit bij een vrachtwagenhoogwerker. Om deze voertuigen naar de gewenste locatie te mogen rijden heeft u een rijbewijs C nodig. U kunt bij ons terecht voor modellen met een maximale hoogte van 75 meter.

Ook hoogwerkers spin huren

Wij hebben ook een aantal spinhoogwerkers die u kunt huren. Dit type hoogwerker is zeer geschikt wanneer uw werkzaamheden plaatsvinden op een oneffen ondergrond. Ook kan deze variant, door haar spinarmen, op ondergronden staan die weinig draagkracht hebben. Hiernaast is dit type voorzien van rupsbanden. Daarom wordt deze hoogwerker vaak gehuurd voor klussen op lastig bereikbare locaties.

IPAF Opleiding

Een klus op hoogte hebben is één ding. Echter is er om deze klus uit te voeren met een hoogwerker een certificaat nodig. Het werken op hoogte brengt namelijk risico’s met zich mee. Ondanks dat de besturing niet ingewikkeld is, dient dit wel veilig te gebeuren. Siesling BV helpt u daar graag bij. Met onze IPAF opleiding vermindert u de risico’s en verhoogt u de efficiëntie van uw medewerkers. Wij zijn een gecertificeerd opleidingscentrum en voorzien zowel bedrijven als particulieren van een adequate opleiding.

Hoogwerkers van Siesling

Hoogwerker huren? Siesling maakt zelf al 60 jaar lang gebruik van hoogwerkers voor reinigingswerkzaamheden op hoogte. Hierdoor hebben wij onze kennis door de jaren heen steeds verder uitgebreid. Deze kennis hebben wij in 2021 gebundeld met Riwal. Dit bedrijf is al sinds 1968 gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van hoogwerkers. Door onze jarenlange ervaring en de gebundelde kennis met Riwal, is Siesling dé ideale partner voor uw oplossing op hoogte. Vraag daarom vandaag nog vrijblijvend een offerte aan of reserveer direct een hoogwerker!

Video afspelen