Projectreiniging

050 309 0850

Niet op zoek naar een partner voor dagelijkse industriële reiniging maar toch een projectmatige uitdaging op industrieel reinigingsgebied? Dan bent u bij Siesling aan het juiste adres.

Siesling heeft ruim 60 jaar ervaring in uitvoering van industriële reiniging in zowel de foodsector als in vele andere sectoren. Samen met onze ervaren specialisten wordt uw uitdaging geïnventariseerd en komen we gezamenlijk tot de beste oplossing. Het leveren van kwalitatief hoogwaardige reiniging en de veiligheid van onze én uw medewerkers zijn voor ons leidend bij het vinden deze oplossing.

Neem contact op
Veiligheid
Kwaliteit
Gecertificeerd
Milieubewust
Snelle service

Met de inzet van onze ervaren en goed getrainde projectbegeleiding en projectmedewerkers bent u gegarandeerd dat de werkzaamheden kwalitatief, veilig en efficiënt worden uitgevoerd. Onze projectmedewerkers hebben een jarenlange ervaring binnen ons bedrijf en zijn daarmee ons visitekaartje voor uw project.

Door de combinatie met de hoogwerkerverhuur van Siesling zijn we toonaangevend als het gaat om reinigingswerkzaamheden op hoogte. Hoogwerkers variërend van 4 tot 100 meter werkhoogte zijn beschikbaar. Mocht ondanks ons uitgebreide hoogwerkerpark de bereikbaarheid toch niet gerealiseerd kunnen worden, dan zijn er nog tal van andere opties die wij u kunnen bieden zonder daarbij de veiligheid uit het oog te verliezen.

Voor uitdagingen door het hele land (en daarbuiten) staan onze specialisten voor u klaar. Als op en neer rijden geen optie is verblijven onze medewerkers in door ons georganiseerde accommodaties bij u in de buurt zodat ze de volgende werkdag weer optimaal uitgerust voor u klaar kunnen staan.

reiniging projectbasis

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem contact op!

Contact

U kunt ons ook altijd bellen of een e-mail sturen.
Telefoonnummer: 050 309 0850
E-mailadres: info@siesling.nl

Als u ons contactformulier invult, reageren wij op werkdagen binnen 24 uur op uw verzonden bericht.