IPAF opleiding

050 309 0850

PAL Card

Op grote hoogte moet veilig worden gewerkt. Als IPAF-opleidingscentrum leidt Siesling BV mensen op voor de zogeheten PAL Card (Powered Access License), onmisbaar voor iedereen die incidenteel of regelmatig gebruik maakt van hoogwerkerapparatuur. Want hoewel hoogwerkers in principe eenvoudig zijn in gebruik, kunnen er bij onjuist handelen gevaren ontstaan. Het volgen van een adequate bedieningsopleiding waarborgt dan ook een veilig én effectief gebruik. De opleiding is zowel voor bedrijven als particulieren

IPAF-opleidingscentrum

Wat onderscheidt onze opleiding:

  • Minder risico’s lopen door deskundiger gebruik
  • Verhoogd zelfvertrouwen en daardoor hogere productiviteit van uw medewerkers
  • Extra argument voor uw opdrachtgever om úw bedrijf in te zetten
  • Raak alvast bekend met de hoogwerkers die u later ook zou kunnen huren
Download de brochure
Veiligheid
Kwaliteit
Gecertificeerd
Milieubewust
Snelle service

Inhoud van de IPAF-opleiding

De opleiding duurt één dag. Hierin leert u waarop u moet letten als u op hoogte werkt en leert u hoe u veilig kunt werken met een hoogwerker. In de ochtend vindt het theoriegedeelte plaats, het middaggedeelte staat in het teken van praktijkles.

Het IPAF opleidingsprogramma voor de bediening van hoogwerkers is ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionals uit de hoogwerkerindustrie en is als enige door de Duitse TŰV gecertificeerd op grond van de minimum standaard vereisten zoals vermeld in de ISO norm 18878 (Mobile Elevating Work Platforms – Operator (driver) training.

Opleiding op hoog niveau

De PAL Card wordt wereldwijd erkend als een bewijs dat de houder ervan op het hoogste niveau is opgeleid. Als opleidingscentrum staat Siesling BV óók voor dat hoogste niveau. Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u na afloop van de opleiding voldoende bekwaam en voorbereid bent op het examen.

Meer informatie over de IPAF-opleiding?

Wilt u meer informatie over de PAL Card en onze opleidingsmogelijkheden hiervoor? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons