Gevelborstel techniek

Met de HyCleaner gevelborsteltechniek beschikt Siesling ook over de meest geavanceerde oplossingen voor alle hoge gebouwen, met alle mogelijk denkbare oppervlakten, vormen en structuren. De HyCleaner gevelborsteltechniek zorgt daarnaast voor een minimale overlast doordat de machine compact en uiterst makkelijk toepasbaar is. Er zijn voor het gebruik van de gevelborstel namelijk geen ladders en hangbakinstallaties meer nodig. Daarnaast is de techniek veilig, duurzaam, milieuvriendelijk en energiebesparend.

Met deze zeer innovatieve en efficiënte technologie, in combinatie met ons zeer uitgebreide hoogwerkerpark , is voor Siesling dus geen gevel te hoog!

Neem contact op
Veiligheid
Kwaliteit
Gecertificeerd
Milieubewust
Snelle service

Waardeverhoging van uw gebouw

De HyCleaner gevelborsteltechniek heeft een zeer hoge reinigingskwaliteit. Dat verhoogt niet alleen de waarde van uw object, maar zorgt er ook voor dat er geen blijvende schade aan het gebouw kan ontstaan door vervuiling die zich in de gevel vastzet.

Kostenbesparing door vermindering reinigingsintervallen

De HyCleaner gevelborsteltechniek levert u daarnaast kostenvoordelen op. De zeer hoge reinigingskwaliteit reduceert namelijk ook het aantal noodzakelijke reinigingen op jaarbasis. Tevens zijn door de techniek veel minder arbeidsuren benodigd en wordt, in vergelijking met handmatige reiniging, veel minder water gebruikt. Overigens is ook een speciale behandeling van het water niet noodzakelijk. Dit is echter wel mogelijk.

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact op!

Contact

U kunt ons ook altijd bellen of een e-mail sturen.
Telefoonnummer: 050 309 0850
E-mailadres: info@siesling.nl

Als u ons contactformulier invult, reageren wij op werkdagen binnen 24 uur op uw verzonden bericht.