050 309 0850

Specialistische reiniging


Siesling is al tientallen jaren deskundige op het gebied van specialistische reiniging. Wij bedienen klanten in alle facetten van specialistische reiniging, van gevelreiniging tot industriële (food)reiniging, waarbij wij gebruik maken van de nieuwste en beste technieken. Daarbij valt te denken aan onze wervelstraal- en gevelborsteltechnieken. Ook ontwikkelen wij in-house technieken die de kwaliteit van onze dienstverlening doorlopend verbeteren. Hierdoor ondersteunen wij zeer uiteenlopende bedrijven op het gebied van specialistische reiniging.

Van reiniging tot herstel en renovatie

Siesling is daarnaast gespecialiseerd in voegherstel, gevelherstel en gevelrenovatie. Door deze kennis en ervaring kunnen wij u op het gebied van reiniging de meest optimale oplossingen bieden. Door ons uitgevoerde renovatie- en/of herstelwerkzaamheden bieden u dan vervolgens het beste resultaat!

Kortom, Siesling levert het totaalpakket op het gebied van specialistische reiniging!

Neem contact op

Gevelonderhoud


Gevelborstel techniek

Dé oplossing voor het schoonmaken van gevels bij hoge gebouwen. Er zijn geen ladders of hangbakinstallaties meer nodig. De techniek is veilig, duurzaam, milieuvriendelijk en energiebesparend.

Lees meer >>

Gevelreiniging/gevelrenovatie/voegherstel

Deze dienst heeft meestal tot doel de gevel in de oorspronkelijke staat te herstellen, zodat de uitstraling van het pand weer tot zijn recht komt.

Lees meer >>

Wervelstraal techniek

De wervelstraal techniek is ontwikkeld voor het reinigen van gevels van vele verschillende materialen zoals natuursteen, pleisterwerk en staal.

Lees meer >>

Gevelbescherming

Door de gevel te impregneren blijft uw gevel niet alleen langer droog, maar ook langer schoon. Tevens is dit een effectieve voorzorgsmaatregel tegen graffiti.
Lees meer >>

Specialistische Reiniging


Industriële (food)reiniging

Productielijnen reinigen, vooral in de voedingsindustrie, is specialistisch werk. Tijdens en na het beëindigen van het productieproces reinigen en desinfecteren wij de werkomgeving en machines professioneel.

Lees meer >>

Overige reiniging

Siesling BV heeft jarenlange ervaring in specialistische reiniging. Heeft u niet gevonden wat u zocht voor uw bedrijf? Neem contact met ons op, we denken graag met u mee.

Lees meer >>

Glasbewassing

Onze glazenwassers zorgen ervoor dat uw ramen er fris uitzien en u met heldere blik de wereld kunt bekijken.

Lees meer >>