Gevelbescherming

Een huis of (bedrijfs)pand is een kostbaar bezit. Weersinvloeden, maar ook verkeersuitstoot, industrievervuiling en vandalisme kunnen schade veroorzaken aan uw gevel. Gevelimpregnering beschermt uw gevel hiertegen en zorgt voor het behoud hiervan, op een goede én relatief goedkope manier. Siesling BV beschikt over diverse methoden om gevels te impregneren, of het nu gaat om hout, steen, pleister, beton of andere materialen. En door het gebruik van hoogwerkers zijn ook moeilijk bereikbare plaatsen door ons probleemloos te bewerken.

Neem contact op
Gevelbescherming
Gevelbescherming

De vele voordelen van gevelimpregnering

Uw gevel blijft door gevelimpregnering niet alleen langer droog, maar ook langer schoon. Zeker wanneer uw gevel bestaat uit een poreus (sterk vochtopnemend) materiaal is het raadzaam om deze te impregneren. Poreuze materialen nemen namelijk ook sneller vervuilende stoffen op van buitenaf. De beschermlaag die bij het impregneren wordt aangebracht, maakt uw gevel echter ook vuilafstotend. Zo wordt bijvoorbeeld ook de aangroei van mossen en algen beperkt. Daarnaast is gevelimpregnering dus ook erg doeltreffend ter preventie van graffiti.

Overigens zorgt impregneren ook voor een betere isolatie van uw gevel. Dit omdat gevels met de door ons gebruikte impregneermiddelen kunnen blijven ‘ademen’ (in tegenstelling tot bijvoorbeeld vele coatings). Zo kan ongewenst vocht van binnenuit de gevel wel verlaten, terwijl vocht van buitenaf uw gevel niet kan binnendringen. Kortom, uw gevel krijgt een langere levensduur, met lagere onderhoudskosten.

Onderzoek en advies

Om u te adviseren of gevelimpregnering voor uw gevel noodzakelijk is en welke impregneermethode hiervoor het meest geschikt is, doen wij eerst onderzoek naar de mate van indringing van water in uw gevel. Daarnaast onderzoeken wij of er mogelijk gevelreiniging, voegherstel of gevelrenovatie noodzakelijk is, werkzaamheden die Siesling BV desgewenst ook voor u kan uitvoeren. Uiteraard houden wij in ons advies ook zo veel mogelijk rekening met uw wensen.

Veiligheid
Kwaliteit
Gecertificeerd
Milieubewust
Snelle service

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem contact op!

Contact

U kunt ons ook altijd bellen of een e-mail sturen.
Telefoonnummer: 050 309 0850
E-mailadres: info@siesling.nl

Als u ons contactformulier invult, reageren wij op werkdagen binnen 24 uur op uw verzonden bericht.