050 309 0850
Terug naar Specialistische reiniging

Industriële (food)reiniging


Industriële (food)reiniging is werk voor specialisten. De (hygiëne)eisen zijn hier uiteraard bijzonder hoog. Siesling verstaat dit vak als geen ander. Zo zijn wij al sinds onze bedrijfsstart in 1959 werkzaam voor de grootste producent van kindervoeding van Nederland. Ook in de reiniging van overige foodindustrietakken zijn dagelijks mensen van Siesling te vinden, om daar de werkomgeving en machines tijdens en na het beëindigen van het productieproces professioneel te reinigen. Kortom, in de (food)industrie voelen onze medewerkers zich ‘thuis’.

Neem contact op

Borging van uw kwaliteitseisen


Wij doen ons werk op die momenten dat de industriële processen (zo optimaal mogelijk) doorgang kunnen vinden. Dit al naar gelang de voorkeur van onze opdrachtgevers. Dus ook bij nacht en ontij. Door het neerzetten van een goede structuur (dit houdt in: met goed opgeleid personeel, goed materieel en aangepaste software voor de werkzaamheden en de borging hiervan) zorgt Siesling er daarnaast voor dat u auditors en andere gasten te allen tijde met een gerust hart kunt ontvangen.

Kwaliteitsverhoging en kostenbesparing


Siesling beschikt inmiddels dus over jarenlange kennis en ervaring in de industriële (food)reiniging. Wij besteden dan ook veel zorg aan het extern én zelf opleiden van onze medewerkers en houden op deze wijze de kwaliteit van onze dienstverlening altijd op het hoogste niveau.

Daarnaast zijn wij voortdurend bezig met het ontwikkelen en verbeteren van nieuwe schoonmaakmethoden én schoonmaakmaterialen om ook bij te kunnen dragen aan verdere kwaliteitsverhoging en kostenbesparing voor onze opdrachtgevers.