050 309 0850

Hoogwerker Veendam


Hoogwerker Veendam – Als verhuurder van hoogwerkers kunt u bij ons terecht voor hoogwerkers met uiteenlopende werkhoogtes. Dagelijks krijgen we klanten over de vloer uit Veendam en omgeving, die op zoek zijn naar een hoogwerker voor installatie-, reinigings- of onderhoudswerkzaamheden. Wij gevestigd in Eede, op slechts 20 minuten rijden van Veendam, waar we u altijd aan een geschikte hoogwerker kunnen helpen. Graag denken wij met u mee en informeren wij u over de technische specificaties. Direct online een hoogwerker reserveren is uiteraard ook mogelijk!

Hoogwerker Veendam; breed assortiment machines

Als specialist op het gebied van hoogwerker verhuur kunt u bij ons terecht voor hoogwerkers met uiteenlopende werkhoogtes. Bovendien staat ons volledige assortiment online, waardoor u eenvoudig uw hoogwerker vanuit Veendam kunt reserveren.

Onze hoogwerkers zijn verkrijgbaar met werkhoogtes van 14,5 meter tot 75 meter. Machines waar veel vraag naar is zijn de hoogwerkers 14,4 en 51 meter en de spinhoogwerker 31 meter. Huur bijvoorbeeld de veelzijdige 14,5 meter hoogwerker eenvoudig vanuit Veendam; die ideaal geschikt is voor constructiewerkzaamheden. De kortbelasting bedraagt maximaal 200kg, het draaibereik is 360° en de zijdelingse reikwijdten zijn 5,5 meter (200kg) en 7,5 meter (80kg). Daarnaast kunt u voor een gedegen advies of vragen over onze hoogwerkers gerust contact met ons opnemen.

Een hoogwerker voor elke klus

Voor elke klus dienen specifieke eisen aan de hoogwerkers te worden gesteld. Vandaar dat wij een breed assortiment aan hoogwerkers tot uw beschikking hebben staan, met uiteenlopende werkhoogtes, reikwijdten en overige specificaties. Als het om renovatiewerkzaamheden aan uw gevel in Veendam gaat, is de hoogwerker tot 14,5 meter vaak de geschikte machine.

Wilt u een hoogwerker huren voor het schoonmaken of renoveren van een hoog gebouw of een windturbine? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Reserveer direct de hoogwerkers 75 meter, met korfbelasting tot 600kg, korfdraaibereik van 2X 220° en zijdelingse reikwijdten van 38,5 meter (320kg) en 33 meter (600kg). Dagelijks wordt de hoogwerker gebruikt voor het veilig en kostenefficiënt uitvoeren van werkzaamheden op hoogte.

Checklist voor het werken met hoogwerkers

Nadat u een hoogwerker heeft gehuurd en aan de slag wilt gaan in Veendam, is het zaak om voorafgaande onderstaande checklist bij de hand te houden. Op die manier wordt de veiligheid van uw personeel gewaarborgd. We gaan ervan uit dat uw werknemers weten hoe de machines bediend moeten worden en dat duidelijke afspraken worden gemaakt.

  • Start door het kiezen van een stabiele werkplek
  • Controleer of alle bedieningsfuncties naar behoren functioneren
  • De omgeving dient vrij te zijn van objecten
  • In- en uitstappen tijdens werkzaamheden is niet toegestaan
  • Maximale windsnelheid: 12,5 meter per seconde
  • Werkzaamheden dienen in teams van tweeën uitgevoerd te worden
  • Maak gebruik van een valgordel
  • Check de brandstof, koelvloeistof, hydraulische olie en motorolie

Klanten door heel Nederland

Door ons brede assortiment hoogwaardige hoogwerkers ontvangen wij klanten vanuit diverse locaties. Naast Veendam ontvangen wij veel aanvragen uit:

Reserveer direct een hoogwerker in Veendam

Een hoogwerker huren in Veendam kan bij ons snel en eenvoudig online. Bekijk ons ruime assortiment en kies een hoogwerker die aan uw wensen voldoet. Tevens is het mogelijk om bij ons langs te komen.

Heeft u nog vragen die u aan ons wilt stellen, of wilt u een gedegen advies ontvangen? In beide gevallen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij staan u graag telefonisch te woord en antwoorden vaak binnen een dag op uw mail. Zo bent u goed geïnformeerd, alvorens u een hoogwerker huurt vanuit Veendam.