050 309 0850

Hoogwerker Meppel


Hoogwerker Meppel – als verhuurder van hoogwerkers kunt u bij ons terecht voor machines met uiteenlopende werkhoogtes. Kom langs in ons verhuurbedrijf vanuit Meppel, of reserveer eenvoudig online één van onze hoogwerkers. Wij gevestigd in Eelde, op slechts 50 minuten rijden. Hier vindt u een ruim assortiment hoogwerkers met diverse werkhoogtes, zijdelingse reikwijdten en een passende maximale korfbelasting. Heeft u nog vragen? Bel ons dan gerust vanuit Meppel, zodat we u aan geschikte hoogwerker kunnen helpen!

Eenvoudig hoogwerker huren in Meppel

Het vinden van een geschikte hoogwerker vanuit Meppel kan bij ons snel en eenvoudig. Ons volledige assortiment staat namelijk online. Wij verhuren hoogwerkers met werkhoogten tussen de 14,5 meter en 75 meter. Het maakt niet uit of het om reinigingswerkzaamheden aan een gevel gaat, of dat er reparaties aan een windturbine verricht dienen te worden, wij hebben altijd een hoogwerker te huur die aan al uw wensen voldoet.

Naast de werkhoogte zijn er meerdere specificaties waar u rekening mee dient te houden. Voorbeelden hiervan zijn de maximale korfbelasting, het korfdraaibereik en de zijdelingse reikwijdten. Voor vragen omtrent hoogwerkers en specificaties kunt u ons gerust bellen vanuit Meppel. Direct een hoogwerker reserveren kan online binnen enkele minuten!

Al vele decennia specialist op het gebied van hoogwerkers

Ons bedrijf is opgericht in 1959. Vandaar dat wij al vele decennia gespecialiseerd zijn in het verhuren van hoogwerkers. Voor vragen, maar ook voor een gedegen advies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan u graag te woord en denken met u mee. Samen zorgen we ervoor dat u altijd een geschikte hoogwerker huurt.

Door de jaren heen hebben wij hoogwerkers verhuurd aan diverse soorten bedrijven. Hierbij kunt u onder meer denken aan reparateurs, installateurs, isolatiebedrijven, schilders en schoonmaakbedrijven. Ook in Meppel een regio worden onze hoogwerkers regelmatig gebruikt voor het efficiënt en vakkundig uitvoeren van werkzaamheden op hoogte.

Checklist voor veilig werken met hoogwerker

Het waarborgen van de veiligheid van de werknemers is één van de voornaamste prioriteiten van elke werkgever. Houd daarom onderstaande checklist bij de hand, voordat u een hoogwerker gebruikt in Meppel en omgeving. Voor het gemak gaan we ervan uit dat uw personeel weet hoe een hoogwerker werkt en dat voorafgaande duidelijke afspraken zijn gemaakt:

  • Kies een stabiele werkplek
  • Controleer alle bedieningsfuncties
  • De omgeving moet vrij zijn van objecten
  • De windsnelheid mag niet hoger zijn dan 12,5 meter per seconde
  • In- en uitstappen gedurende de werkzaamheden is niet toegestaan
  • Gebruik een valbeperkende gordel
  • Controleer voorafgaande de brandstof, koelvloeistof, motorolie en hydraulische olie
  • Werk altijd in teams van twee

Klanten in uiteenlopende locaties

Naast Meppel krijgen wij regelmatig klanten over de vloer uit onderstaande locaties:

Direct hoogwerker reserveren vanuit Meppel

Direct een hoogwerker reserveren kan eenvoudig online. Binnen enkele minuten is uw reservering geplaatst, waarna u uw hoogwerker bij ons kunt ophalen. Heeft u nog vragen die aan ons wilt stellen, of wilt u misschien een gedegen advies ontvangen? Bel ons dan vrijblijvend of stuur ons een e-mail. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u aan een geschikte hoogwerker in Meppel.