050 309 0850

Hoogwerker Assen


Een hoogwerker in Assen huren kan direct door online te reserveren. Als verhuurder van hoogwerkers hebben wij een ruim assortiment machines ter beschikking. De werkhoogtes van onze hoogwerkers variëren namelijk van 14,5 tot 75 meter. Bekijk onze hoogwaardige hoogwerkers eenvoudig online vanuit Assen, of kom bij ons langs in Eelde, waar wij u verwelkomen met een kop koffie en u zo nodig van een gedegen advies voorzien. Wat voor reinig- of renovatieklus er ook op de planning staat, wij ontvangen u graag bij ons in de zaak vanuit Assen en helpen u aan een hoogwerker die aan al uw wensen en verwachtingen voldoet.  

Hoogwerker Assen; diverse werkhoogtes

Als specialist op het gebied van hoogwerker verhuur krijgen wij dagelijks klanten over de vloer uit Assen die op zoek zijn naar een hoogwaardige hoogwerker. Door ons ruime assortiment machines hebben wij altijd een geschikte hoogwerker ter beschikking. Zo kunt u machines huren met werkhoogtes tussen de 14,5 en 75 meter. Overige specificaties waar u rekening mee dient te houden zijn onder meer de maximale kortbelasting, de zijdelingse reikwijdten en het draaibereik.

Voor de meeste schoonmaak- en renovatiewerkzaamheden in en rondom Assen heeft u hoogwerkers nodig met werkhoogtes van 14,5 of 19,5 meter. Beide hebben een maximale korfbelasting van 200 meter en een draaibereik van 360°. Daarnaast heeft de hoogwerker tot 14,5 meter zijdelingse reikwijdten van 5,5 meter (200kg) en 7,5 meter (80kg), terwijl de hoogwerker met werkhoogte tot 19,5 meter een zijdelings bereik heeft van 8,75 meter.

Veilig werken op 50+ meter

Naast de hoogwerkers tot 14,5 en 19,5 meter krijgen wij met regelmaat aanvragen voor hoogwerkers boven de 50 meter. Hier hebben wij meerdere geschikte machines voor, zoals de hoogwerker 51 meter, hoogwerker 63 en zelfs een hoogwerker tot 75. Laatstgenoemde machine wordt vaak gebruikt voor reparatiewerkzaamheden aan windturbines en schoonmaakklussen aan flatgebouwen. Benieuwd welke hoogwerker ideaal is voor uw klus? Bel ons gerust vanuit Assen, zodat wij u vrijblijvend over onze hoogwerkers kunnen informeren!

Complete checklist voor gebruik hoogwerkers

Als werkgever is het voor u van cruciaal belang dat de veiligheid van uw werknemers tijdens de werkzaamheden wordt gewaarborgd. Een alomvattende checklist, waarin alle zaken worden besproken waar uw werknemers rekening mee dienen te houden minimaliseert de kans op ongevallen. We geven hieronder alle factoren en stappen die ondernomen dienen te worden, alvorens u één van onze hoogwerkers in Assen of omgeving gebruikt. Voor het gemak gaan we ervan uit dat uw werknemers weten hoe een hoogwerker werkt en dat er voorafgaande duidelijke afspraken zijn gemaakt:

  • De eerste stap is het kiezen van een stabiele werkplek
  • Verwijder alle objecten in de nabije omgeving
  • Controleer vervolgens alle bedieningsfuncties
  • In- en uitstappen gedurende de werkzaamheden is niet toegestaan
  • De maximale windsnelheid is 12,5 meter per seconde
  • Werkzaamheden worden uitgevoerd in teams van twee
  • Gebruik te allen tijde een valgordel
  • Controleer voorafgaande de brandstof, koelvloeistof, motorolie en hydraulische olie

Overal uw hoogwerker huren

Naast Assen verhuren wij hoogwerkers aan uiteenlopende partijen in onderstaande locaties: 

Reserveer eenvoudig hoogwerkers vanuit Assen

Een hoogwerker huren kan bij ons snel en eenvoudig. Ons volledige assortiment staat online, reserveren kan met slechts enkele kliks. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons langs te komen.

Zijn er nog vragen die na het lezen onbeantwoord zijn gebleven, of heeft u behoefte aan deskundig advies? Bel of mail ons dan gerust. Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen, zodat u goed geïnformeerd bent, voordat u bij ons langskomt voor het huren van een hoogwerker vanuit Assen.