050 309 0850

Hoogwerker Heerenveen


Hoogwerker huren? Heerenveen ligt op minder dan een uur rijden van ons bedrijf, waar wij machines in uiteenlopende werkhoogtes verhuren. Deze zijn online en offline te reserveren, voor dat extra gemak. Wilt u uw opties doorspreken? Bel ons dan op of kom langs voor een kop koffie en dat écht persoonlijke advies. We zien u gauw in onze hoogwerker verhuur te Heerenveen!

Hoogwerker huren Heerenveen: dat is Siesling

Wie een hoogwerker huren wil in Heerenveen, is mogelijk geïnteresseerd in Siesling. Wij zijn een gevelrenovatiespecialist op een rijafstand van circa 50 minuutjes met een zeer ruim aanbod aan hoogwerkapparatuur. Wij weten wat iedere klus nodig heeft en doen graag aanbevelingen voor u.

Al sinds 1959 zijn wij in bedrijf als hoogwerkzaamhedenbedrijf en kunt u bij ons een hoogwerker huren. Heerenveen valt binnen ons werkgebied, dat de noordelijke provincies beslaat. Tenslotte zoekt u altijd de beste en meest betrouwbare verhuurder; met onze vele jaren aan expertise hebben wij wel aangetoond dat te zijn.

Qua opties hebben wij u veel te bieden. Voor gevelwerkzaamheden zoekt u waarschijnlijk ons kleinste model, van 14,5 meter. Deze is geschikt voor zowel reinigings- als reparatieklussen, des te meer vanwege zijn korfbelasting tot 200 kg en korfdraaibereik van 90°.

Juist de hoogte in? Een werkhoogte van 75 meter is ideaal om de gevels van de hoogste woontorens te reinigen. En tussen deze twee afmetingen hebben wij meer dan voldoende hoogwerkers voor al uw werkzaamheden!

Heeft u nog vragen? Bij twijfels adviseren wij u altijd graag, bij ons op locatie of gewoon telefonisch. Dit maakt een hoogwerker huren vanuit Heerenveen des te eenvoudiger.

Veiligheidschecklist voor hoogwerkers in Heerenveen

Wilt u voor gebruik in Heerenveen een hoogwerker huren, dan dient u onze essentiële veiligheidschecklist op te volgen. Deze garandeert veilig gebruik van onze machines en zorgt ervoor dat uw klus naar behoren verloopt. Ook hebben uw werknemers een certificaat nodig! Houd verder rekening met het volgende:

  • De eerste stap is het vinden van een stabiele werkplek
  • Controleer voorafgaande of alle bedieningsfuncties naar behoren functioneren
  • Controleer ook de brandstof, koelvloeistof, motorolie en hydraulische olie
  • Verwijder zo nodig objecten in de directe omgeving
  • Gebruik te allen tijde een valgordel
  • Werkzaamheden dienen in teams van twee te worden uitgevoerd
  • In- en uitstappen is tijdens de werkzaamheden niet toegestaan
  • Maximale windsnelheid is 12,5 meter per seconde

Verantwoord leren omgaan met hoogwerkers

Gaat u een hoogwerker huren, dan moet u gecertificeerd zijn. Inwoners van Heerenveen kunnen hiervoor langskomen in ons opleidingscentrum, waar wij IPAF-certificaten verstrekken via onze opleiding. Door dit traject te volgen, houdt u zich aan de wet en zijn wij gerechtigd om onze hoogwerkmachines aan u te verhuren.

Online een hoogwerker huren in Heerenveen?

Zoekt u nu een hoogwerker voor gebruik in Heerenveen en omgeving? Reserveer dan direct een machine bij onze verhuur op zo’n 60 km rijden! Dankzij ons eenvoudige reserveringssysteem, waarmee u direct een machine kunt aanklikken en boeken, kost dit nog maar een minuutje.

Als u nog wel behoefte heeft aan advies, kunt u ons tijdens openingstijden altijd bellen. Onze medewerkers nemen al uw zorgen graag weg, zodat u straks met een gerust hart uw boeking kunt doen. Hoogwerker huren? Heerenveen roept u!