050 309 0850

Hoogwerker Heerenveen


Hoogwerker Heerenveen – als verhuurder van hoogwerkers treft u bij ons een ruime selectie aan machines. Ons hoogwerker verhuurbedrijf staat in Eelde, op slechts 45 minuten rijden vanuit Heerenveen. Kom gerust eens bij ons langs voor een kopje koffie en een gedegen advies. Ons assortiment beslaat uit hoogwerkers met werkhoogtes tussen de 14,5 en 75 meter. Houd ook rekening met de technische specificaties, zoals de maximale korfbelasting en het korfdraaibereik. Bel ons gerust vanuit Heerenveen voor meer informatie, of reserveer direct online uw hoogwerker!

Hoogwerker in Heerenveen huren

Een hoogwerker in Heerenveen huren kan bij ons zowel online als offline. In ons verhuurbedrijf treft u machines in uiteenlopende werkhoogtes. Graag luisteren wij naar uw wensen en helpen wij u aan een geschikte hoogwerker. Gaat het om een schoonmaak- of renovatieklus aan uw gevel? Bekijk onze hoogwerker 14,5 meter of de hoogwerker 19,5.

Beide zijn uiterst geschikt voor een dergelijke klus en hebben een maximale korfbelasting van 200kg. De 14,5 meter hoogwerker heeft echter een korfdraaibereik tot 90°, waardoor hij in sommige gevallen geschikter is voor het bereiken van de werklocatie.

Verantwoord werken met hoogwerker tot 75 meter

Gaat het om reparatie- of renovatiewerkzaamheden op hoogte in Heerenveen of omgeving? Ook in dergelijke situaties helpen wij u altijd aan een geschikte hoogwerker. Neem bijvoorbeeld de hoogwerker 75 meter. Met zijn maximale korfbelasting van 600kg, werkbak draaibereik van 2x 200° en zijdelingse reikwijdten van 41 meter (100kg), 38,5 meter (320kg) en 33 meter (600kg), heeft u een machine in handen waarmee u veilig en verantwoord elke klus afrondt.

Dagelijks wordt de 75 meter hoogwerker gebruikt voor het restaureren van kerken, reparaties aan windmolens en schoonmaakwerkzaamheden aan flatgebouwen. Heeft u nog vragen en wilt u een gedegen advies ontvangen? Bel ons dan gerust vanuit Heerenveen, zodat wij u aan een hoogwerker kunnen helpen die aan al uw wensen en verwachtingen voldoet!

Veilig werken op hoogte met checklist

Voordat u onze hoogwerkers gebruikt voor uw schoonmaak- of reparatieklus in Heerenveen, is het zaak onderstaande checklist te nemen. Wij hebben een alomvattende lijst voor u samengesteld, zodat u de veiligheid van uw personeel gedurende de werkzaamheden kan worden gewaarborgd. We gaan er voor het gemak van uit dat voorafgaande duidelijke afspraken zijn gemaakt en dat uw werknemers ervaring hebben met het gebruik van hoogwerkers.

  • De eerste stap is het vinden van een stabiele werkplek
  • Controleer voorafgaande of alle bedieningsfuncties naar behoren functioneren
  • Controleer ook de brandstof, koelvloeistof, motorolie en hydraulische olie
  • Verwijder zo nodig objecten in de directe omgeving
  • Gebruik te allen tijde een valgordel
  • Werkzaamheden dienen in teams van twee te worden uitgevoerd
  • In- en uitstappen is tijdens de werkzaamheden niet toegestaan
  • Maximale windsnelheid is 12,5 meter per seconde

Overal uw hoogwerker huren

Naast Heerenveen staan wij ook in onderstaande locaties bekend om onze ruime selectie hoogwerkers:

Direct hoogwerker reserveren vanuit Heerenveen

Wilt u direct een hoogwerker reserveren voor uw volgende klus? Dat kan bij ons eenvoudig online met slechts enkele kliks. Vervolgens kunt u op de afgesproken datum bij ons langskomen om uw hoogwerker op te halen.

Zijn er nog vragen die onbeantwoord zijn gebleven, of heeft u behoefte aan een gedegen advies? Graag staan wij u telefonisch te woord en beantwoorden wij al uw vragen, zodat u helder heeft welke machine u nodig heeft, alvorens u bij ons langskomt voor het huren van een hoogwerker vanuit Heerenveen.