050 309 0850

Hoogwerker Groningen


Hoogwerker huren? Groningen is waar u terecht kunt! Ons bedrijf is gelegen op slechts 20 minuutjes rijden vanuit de stad. We hebben hoogwerkers met werkhoogtes tussen de 19,5 en 75 meter. Hierdoor hebben wij de juiste hoogwerker voor uw klus.

Siesling is in 1959 opgericht als hoog werkzaamheden bedrijf. Hierdoor hebben we door de jaren heen meerdere bedrijven en personen hoogwerkers bij ons gehuurd. Op slechts 20 minuten rijden van de stad vindt u ons bedrijf. We ontvangen u graag met een kop koffie om uw opties door te bespreken over een hoogwerker huren in Groningen.

Let hierop tijdens het huren van een hoogwerker in Groningen 

Wanneer u op het punt staat om een hoogwerker te huren in Groningen, is het belangrijk dat u zichzelf de juiste vragen stelt. Hierdoor komt u te weten welk type model u nodig heeft. 

 • Op welke hoogte gaat u werken?
 • Werkt u op één locatie of meerdere? 
 • Werkt u binnen of buiten?
 • Op welke soort ondergrond gaat u te werken? Belangrijk om te weten welke banden u het beste kunt gebruiken. 
 • Hoeveel ruimte is er beschikbaar voor de hoogwerker?

Wanneer u antwoord heeft op deze vragen, is het huren van de juiste hoogwerker in Groningen gemakkelijker. 

Hoogwerker huren Groningen: de ruimste selectie

Voor een hoogwerker huren in Groningen bent u op de juiste plek. Wij bieden een ruime selectie werktuigen aan. Door onze jarenlange ervaring hebben wij kennis van iedere klus, waardoor wij aan u de juiste hoogwerker verhuren, zoals een autohoogwerker of een spinhoogwerker.

Ons kleinste model heeft een werkhoogte van 14,5 meter en wordt vaak gebruikt voor gevelwerkzaamheden. Met zijn korfbelasting tot 200kg en korfdraaibereik van 90° kan hiermee menig reinigings- of reparatieklus tot een goed einde worden gebracht.

Werkzaamheden op hoogte uitvoeren, zoals reparatiewerkzaamheden aan windmolens en kerken? Dan raden wij een werkhoogte van 75 meter aan. Zo heeft u in de meeste gevallen al het bereik dat u nodig heeft voor uw klus.

Wilt u direct reserveren, of heeft u nog vragen? Schroom in ieder geval niet om ons te bellen bij twijfels, zodat wij u kunnen adviseren. Zo wordt een hoogwerker huren in Groningen een peulenschil.

Siesling: al sinds 1959 hoogwerker verhuur voor Groningen en omstreken

Siesling is in 1959 opgericht als hoogwerkzaamhedenbedrijf, dus we hebben veel ervaring met de hoogwerker verhuur in Groningen. Door de jaren heen hebben we onze diensten verleend aan bedrijven binnen uiteenlopende branches en hebben talloze personen en instanties hoogwerkers bij ons gehuurd.

Dankzij deze jarenlange expertise weet u dat u van ons op aan kunt. Onze specialisten helpen u dan ook graag een geschikte hoogwerker te huren in Groningen en omstreken.

Veiligheidschecklist

Gaat u bij ons een hoogwerker huren voor gebruik in Groningen of omgeving, dan is het belangrijk dat u onze veiligheidschecklist volgt. Ook gaan we ervan uit dat uw werknemers gecertificeerd zijn om deze werktuigen te mogen bedienen – anders is verhuur niet toegestaan. De checklist is als volgt:

 • Allereerst dient u een stabiele werkplek te vinden
 • Vervolgens moeten de bedieningsfuncties worden gecontroleerd
 • Controleer ook de brandstof, motorolie, hydraulische olie en koelvloeistof
 • Voer werkzaamheden uit in teams van twee
 • Verwijder objecten in de omgeving
 • Maximale windsnelheid gedurende de werkzaamheden: 12,5 meter per seconde
 • In- en uitstappen tijdens de werkzaamheden is niet toegestaan
 • Gebruik te allen tijde een valgordel

Voordelen van huren bij Siesling

Het huren van een hoogwerker in Groningen bij Siesling brengt meerdere voordelen met zich mee, zoals:

 • Professioneel advies: door onze jarenlange expertise wordt er deskundig advies gegarandeerd.
 • Ruim assortiment: wij bieden meerdere hoogwerkers aan met een werkhoogte van 19,5 meter tot en met 75 meter.
 • Veiligheidschecks: al onze hoogwerkers voldoen standaard aan alle veiligheidsnormen. Dit komt omdat wij ze standaard controleren.
 • Opleidingen: alle werknemers moeten gecertificeerd zijn om onze werktuigen te mogen bedienen, daarom bieden wij IPAF-opleidingen aan. Zo leert iedere werknemer hoe ze veilig met hoogwerker apparatuur om moeten gaan. Wanneer uw werknemer gecertificeerd is, mogen ze onze hoogwerkers in Groningen en omgeving bedienen.

Hoogwerker huren? Groningen heeft wat u zoekt!

Bent u erover uit en zoekt u nu een hoogwerker in Groningen? Reserveer dan direct een geschikte machine! Ons reserveringssysteem is heel eenvoudig: u selecteert gewoon hierboven een hoogwerker en vult uw gegevens in. Dit kost u slechts een minuut!

Mocht u nog wel vragen hebben of behoefte hebben aan gedegen advies, neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord, zodat u volledig geïnformeerd bent voordat u uw bestelling plaatst. 

Hoogwerker huren? Groningen heeft wat u zoekt!