050 309 0850

Hoogwerker Groningen


Hoogwerker Groningen – bent u op zoek naar een verhuurder van hoogwerkers? U bent bij ons aan het juiste adres. In onze loods treft u een ruim scala aan hoogwerkers met werkhoogtes tussen de 14,5 meter en de 75 meter. Of het nou om een reparatieklus aan uw gevel gaat, of schoonmaakwerkzaamheden aan flatgebouwen, wij helpen u altijd aan een hoogwerker die aan al uw technische vereisten voldoet. Kom bij ons langs in Eelde, op slechts 20 minuten rijden vanuit Groningen, waar wij u met een kop koffie ontvangen. Direct vanuit Groningen uw hoogwerker reserveren is overigens ook mogelijk. Tot gauw!

Ruime selectie hoogwerkers in Groningen

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het verhuren van hoogwerkers in Groningen. Vandaar dat u bij ons hoogwerkers met uiteenlopende werkhoogtes treft. Ons kleinste model heeft een werkhoogte van 14,5 meter en worden vaak gebruikt voor werkzaamheden aan gevels. Met zijn korfbelasting tot 200kg en korfdraaibereik van 90°, heeft u een hoogwerker in handen waarmee menig reinig- en reparatieklus tot een goed eind kan worden gebracht. 

Voor werkzaamheden op hoogtes, zoals reparatiewerkzaamheden aan windmolens en herstelwerkzaamheden aan kerken, raden wij de hoogwerkers 75 meter aan. Zoals u al wel zult hebben geraden, heeft dit model een maximale werkhoogte van 75 meter. Wat technische specificaties betreft bedraagt de maximale korfbelasting van de hoogwerker 600kg. Daarnaast is het draaibereik van de werkbak 2x 220° en de zijdelingse reikwijdten 41 meter (100kg), 38,5 meter (320kg) en 33 meter (600kg). Mocht u vragen hebben, of een gedegen advies willen ontvangen, schroom dan niet om ons te bellen. Direct een hoogwerker reserveren vanuit Groningen is overigens ook mogelijk!

Veilig werken op hoogte met onze checklist

Voordat u aan de slag gaat met één van onze hoogwerkers in Groningen of omgeving, is het zaak om onderstaande checklist door te nemen. Hier worden alle zaken besproken, zodat u de kans op ongevallen aanzienlijk verkleint en de veiligheid van uw werknemers kunt waarborgen. Uiteraard dienen voorafgaand duidelijke afspraken te worden gemaakt. Ook gaan we ervan uit dat uw werknemers een hoogwerker kunnen bedienen.

  • Allereerst dient u een stabiele werkplek te vinden
  • Vervolgens moeten de bedieningsfuncties worden gecontroleerd
  • Controleer ook de brandstof, motorolie, hydraulische olie en koelvloeistof
  • Werkzaamheden in teams van twee uitvoeren
  • Verwijder objecten in de omgeving
  • Maximale windsnelheid gedurende de werkzaamheden: 12,5 met per seconde
  • In- en uitstappen tijdens de werkzaamheden is niet toegestaan
  • Gebruik te allen tijde een valgordel

Familiezaak sinds 1959

Ons bedrijf is opgericht in 1959, vandaar dat wij veel ervaring hebben met uiteenlopende hoogwerkzaamheden. Door de jaren heen hebben wij hoogwerkers verhuurd in Groningen en omgeving aan bedrijven binnen uiteenlopende branches. Weet u niet precies welke hoogwerker u nodig heeft voor uw volgende klus? Bel ons dan gerust voor een vrijblijvend advies. Onze specialisten helpen u aan een geschikte machine, zodat de werkzaamheden efficiënt en vakkundig kunnen worden uitgevoerd.  

Overal uw hoogwerker huren

Naast Groningen krijgen wij met regelmaat klanten over de vloer uit verschillende locaties, die op zoek zijn naar één van onze hoogwerkers:

Online hoogwerker reserveren in Groningen

Bent u erover uit en wilt u binnenkort een hoogwerker huren? Reserveer dan direct een geschikte machine. Ons reserveringssysteem is vereenvoudigd; u bent klaar met een minuut. 

Mocht nog vragen hebben die u aan ons wilt stellen, of als u behoefte heeft aan een gedegen advies, neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord, zodat u volledig geïnformeerd bent, alvorens u bij ons langskomt voor het huren van een hoogwerker in Groningen.