050 309 0850

Hoogwerker Groningen


Hoogwerker huren? Groningen is waar u terecht kunt! Ons bedrijf is gelegen nabij Groningen Airport, op slechts 20 minuutjes rijden vanuit de stad. Wij ontvangen u graag met een kop koffie om uw opties door te spreken en aanbevelingen te doen. We hebben hoogwerkers met werkhoogtes tussen de 14,5 en 75 meter, dus altijd wel de juiste voor uw klus! Tot gauw in onze hoogwerker verhuur te Groningen!

Hoogwerker huren Groningen: de ruimste selectie

Wilt u een hoogwerker huren in Groningen, dan kunt u natuurlijk bij ons terecht. Als gevelreinigingsspecialist prijzen wij onszelf om onze ruime selectie aan werktuigen. Dit betekent dat wij bekend zijn met de specificaties van iedere klus en dat we u altijd de beste aanbeveling kunnen doen.

Ons kleinste model heeft een werkhoogte van 14,5 meter en wordt vaak gebruikt voor gevelwerkzaamheden. Met zijn korfbelasting tot 200kg en korfdraaibereik van 90° kan hiermee menig reinigings- of reparatieklus tot een goed einde worden gebracht.

Werkzaamheden op hoogte uitvoeren, zoals reparatiewerkzaamheden aan windmolens en kerken? Dan raden wij een werkhoogte van 75 meter aan. Zo heeft u in de meeste gevallen al het bereik dat u nodig heeft voor uw klus.

Wilt u direct reserveren, of heeft u nog vragen? Schroom in ieder geval niet om ons te bellen bij twijfels, zodat wij u kunnen adviseren. Zo wordt een hoogwerker huren in Groningen een peulenschil.

Siesling: al sinds 1959 hoogwerker verhuur voor Groningen en omstreken

Siesling is in 1959 opgericht als hoogwerkzaamhedenbedrijf, dus we hebben veel ervaring met de hoogwerker verhuur in Groningen. Door de jaren heen hebben we onze diensten verleend aan bedrijven binnen uiteenlopende branches en hebben talloze personen en instanties hoogwerkers bij ons gehuurd.

Dankzij deze jarenlange expertise weet u dat u van ons op aan kunt. Onze specialisten helpen u dan ook graag een geschikte hoogwerker te huren in Groningen en omstreken.

Veiligheidschecklist voor hoogwerkers in Groningen

Gaat u bij ons een hoogwerker huren voor gebruik in Groningen of omgeving, dan is het belangrijk dat u onze veiligheidschecklist volgt. Ook gaan we ervan uit dat uw werknemers gecertificeerd zijn om deze werktuigen te mogen bedienen – anders is verhuur niet toegestaan. De checklist is als volgt:

  • Allereerst dient u een stabiele werkplek te vinden
  • Vervolgens moeten de bedieningsfuncties worden gecontroleerd
  •         Controleer ook de brandstof, motorolie, hydraulische olie en koelvloeistof
  • Voer werkzaamheden uit in teams van twee
  • Verwijder objecten in de omgeving
  • Maximale windsnelheid gedurende de werkzaamheden: 12,5 meter per seconde
  • In- en uitstappen tijdens de werkzaamheden is niet toegestaan
  • Gebruik te allen tijde een valgordel

Hoogwerkers leren gebruiken?

Wilt u een hoogwerker huren, maar bent u nog níet gecertificeerd? Ook dat maken wij graag mogelijk! In ons opleidingscentrum in Eelde, Groningen, kunt u een IPAF-opleiding volgen, zodat u en uw werknemers kunnen leren veilig met hoogwerkapparatuur om te gaan.

Hoogwerker huren? Groningen heeft wat u zoekt!

Bent u erover uit en zoekt u nu een hoogwerker in Groningen? Reserveer dan direct een geschikte machine! Ons reserveringssysteem is heel eenvoudig: u selecteert gewoon hierboven een hoogwerker en vult uw gegevens in. Dit kost u slechts een minuut!

Mocht u nog wel vragen hebben of behoefte hebben aan gedegen advies, neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord, zodat u volledig geïnformeerd bent voordat u uw bestelling plaatst. 

Hoogwerker huren? Groningen heeft wat u zoekt.