050 309 0850

Hoogwerker Drachten


Wilt u een hoogwerker in Drachten huren? Als verhuurder van hoogwerkers hebben wij een breed aanbod aan machines. De werkhoogtes variëren tussen de 14,5 meter en 75 meter; u vindt altijd een geschikte hoogwerker voor uw schoonmaak- of reparatieklus. Ons verhuurbedrijf staat overigens in Eelde, op slechts 35 minuten rijden vanuit Drachten. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie en voorzien u zo nodig van een gedegen advies. Direct vanuit Drachten een hoogwerker reserveren kan natuurlijk hieronder!

Hoogwerker Drachten: specialist sinds 1959

Ons familiebedrijf is opgericht in 1959. Door de jaren hebben wij menig type hoogwerker verhuurd aan zowel grote als kleine bedrijven in Drachten en omgeving. Het maakt niet uit wat voor klus er op de planning staat, bij ons vindt u altijd een hoogwerker die qua technische specificaties aan al uw wensen voldoet.

Gaat het bijvoorbeeld om reparatiewerkzaamheden aan uw voorgevel? Huur dan de hoogwerker tot 14,5 meter: een veelgebruikte machine voor zowel reinigings- als reparatieklussen. Met een maximale korfbelasting van 200kg, werkbak draaibereik van 90° en zijdelingse reikwijdten van 5,5 meter (200kg) en 7,5 meter (80kg), heeft u een machine in handen waarmee u elke klus in Drachten en omgeving naar tevredenheid afrondt.

Breed scala hoogwerkers

Als specialist op het gebied van hoogwerker verhuur treft u bij ons hoogwerkers met diverse werkhoogtes. Onze werkhoogtes variëren tussen de 14,5 en de 75 meter. Door de jaren heen hebben wij aan menig klant in Drachten en omgeving een hoogwerker tot 75 meter verhuurd. Dit zijn de ultieme machines voor onder meer het repareren van windmolens, het schoonmaken van flatgebouwen en het restaureren van kerken. Een hoogwerker 75 meter biedt een maximale korfbelasting tot 600kg, een korfdraaibereik van 2x 220° en zijdelingse reikwijdten van 41 meter (100kg), 38,5 meter (320kg) en 33 meter (600kg). Mocht u geadviseerd willen worden over onze hoogwerkers, schroom dan niet om ons te bellen!

Checklist voor waarborgen veiligheid werknemers

Wilt u één van onze hoogwerkers gebruiken voor uw volgende klus in Drachten of omgeving? Houd dan rekening met onderstaande checklist, die u voorafgaande door dient te nemen. Wij hebben de lijst voor u samengesteld, zodat u de veiligheid van uw werknemers te allen tijde kunt waarborgen en de kans op ongevallen kunt minimaliseren. We gaan er overigens van uit dat voorafgaande aan de werkzaamheden duidelijke afspraken zijn gemaakt en dat uw werknemers al eerder met een hoogwerker hebben gewerkt.

  • Zoek allereerst een stabiele werkplek
  • Verwijder objecten in de directe omgeving
  • Controleer voorafgaande de brandstof, motorolie, hydraulische olie en koelvloeistof
  • Controleer ook of alle bedieningsfuncties werken
  • Werkzaamheden worden in teams van twee uitgevoerd
  • Gebruik gedurende de werkzaamheden een valbeperkende gordel
  • Stap niet in of uit tijdens werkzaamheden
  • De maximale windsnelheid is 12,5 meter per seconde

Klanten in uiteenlopende locaties

Naast Drachten verhuren wij onze hoogwerkers aan grote én kleine in partijen in uiteenlopende locaties:

Direct hoogwerker huren vanuit Drachten?

Wilt u direct een hoogwerker huren? Reserveer dan snel en eenvoudig één van onze hoogwerkers. Al onze machines staan op de site. Zijn er nog vragen die na het lezen onbeantwoord zijn gebleven? Bel of mail ons dan gerust. Onze specialisten staan u graag te woord en voorzien u van een gedegen advies, zodat u goed geïnformeerd bent, alvorens u een hoogwerker bij ons komt huren in Drachten.