050 309 0850

Hoogwerker Emmen


Hoogwerker Emmen – wilt u direct een hoogwerker huren? Kom bij ons langs, of reserveer direct online één van onze hoogwerkers. Wij hebben een ruim assortiment aan machines, met werkhoogtes tussen de 14,5 en 75 meter. Ons pand staat in Eelde, op slechts 40 minuten rijden vanuit Emmen. Of het nou gaat om schoonmaakwerkzaamheden aan uw gevel, of een renovatieklus aan een flatgebouw, wij hebben altijd een hoogwerker die aan alle technische eisen voldoet. Bel ons gerust voor een gedegen advies, of reserveer direct uw hoogwerker online in Emmen!

Hoogwerker Emmen: altijd een geschikte werkhoogte

Als het op hoogwerkers aankomt verhuren wij machines met uiteenlopende werkhoogtes in Emmen en omgeving. De werkhoogtes variëren van 14,5 tot 75 meter. Modellen als de hoogwerker 14,5 meter en de hoogwerker 22 meter zijn uiterst geschikt voor schoonmaak- en renovatieklussen aan voorgevels. Voorkom waterschade en geef klimop, schimmels of graffiti geen kans; reserveer vandaag nog één van onze hoogwerkers!

Specialist op het gebied van hoogwerker verhuur

Siesling is opgericht in 1959 en richt zich al vele tientallen jaren op het verhuren van hoogwerkers in onder meer Emmen en omgeving. Door de jaren heen hebben wij machines verhuurd aan schilders, reparateurs, installateurs, schoonmaakbedrijven, isolatiebedrijven, noem het maar op. Vandaar dat wij u, naast een ruim aanbod aan hoogwerkers, ook van een gedegen advies kunnen voorzien. Om wat voor klus gaat het precies? Welke technische specificaties hebben uw voorkeur? Wij staan u graag te woord en helpen u aan een hoogwerker die aan al uw wensen en verwachtingen voldoet!

Veiligheidsvoorschriften hoogwerkers

Als werkgever dient u de veiligheid van uw personeel te allen tijde te kunnen waarborgen. Veilig werken op hoogte start met het doornemen van onderstaande veiligheidsvoorschriften. Hierin wordt puntsgewijs besproken welke stappen u dient te ondernemen, alvorens u aan het werk gaat met één van onze hoogwerkers in Emmen of omgeving, maar ook gedurende de werkzaamheden. Voor het gemak gaan we ervan uit dat er voorafgaande duidelijke afspraken zijn gemaakt en dat uw werknemers weten hoe een hoogwerker werkt.

  • Kies een stabiele locatie
  • De directe omgeving dient geen objecten te bevatten
  • Controleer voorafgaande de brandstof, koelvloeistof, motorolie en hydraulische olie
  • De bedieningsfuncties dienen naar behoren te functioneren
  • Werk altijd in teams van twee
  • Draag te allen tijde een valgordel
  • De maximale windsnelheid tijdens de werkzaamheden is 12,5 meter per seconde
  • In- en uitstappen is niet toegestaan tot na de werkzaamheden

Wij verhuren hoogwerkers in uiteenlopende locaties

Naast Emmen krijgen wij regelmatig klanten uit onderstaande locaties, die op zoek zijn naar één van onze hoogwerkers:

Siesling: direct hoogwerker reserveren vanuit Emmen

Wilt u direct een hoogwerker reserveren? Dat kan bij ons eenvoudig online. Bekijk onze ruime selectie machines en kies een hoogwerker die qua technische specificaties aan uw wensen voldoet. Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om ons te bellen. Wij staan u graag te woord, ook voor een gedegen advies. Zo weet u precies welke machine u moet hebben, voordat u ons bezoekt voor het huren van een hoogwerker vanuit Emmen.