Terug naar Specialistische reiniging

Gevelreiniging Drenthe


Voor gevelreiniging in Drenthe bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 1959 zijn wij van een familiebedrijf uitgegroeid tot één van de grootste dienstverleners in onze branche. Het maakt niet uit of uw gevel is aangetast door weersomstandigheden of andere redenen, onze specialisten helpen u met het vinden van de juiste oplossing om uw gevel te reinigen. 

Het reinigen van uw gevel is een lastige en lange klus als u het zelf doet. Gelukkig helpen onze ervaren specialisten u graag. Wij reinigen uw gevel en halen al het vuil vakkundig en efficiënt weg. Het is overigens belangrijk om tijdig uw gevel te reinigen om vochtdoorslag te vermijden. Neem snel contact met ons op voor uw gevelreiniging in Drenthe. 

Neem contact op
Gevelreiniging Drenthe

Gevelreiniging Drenthe: hoe gaan wij te werk?


In de afgelopen jaren hebben wij veel gevels gereinigd in de provincie Drenthe. Tijdens elke reinigingsklus hanteren wij een soortgelijk protocol. Voordat de gevels worden gereinigd, starten wij eerst met een inventarisatie en vooronderzoek, hierdoor weten wij precies welke reinigingsmiddelen worden gebruikt en welke technieken worden toegepast.

Omdat elke klus anders is, is het van groot belang om de volgende zaken in kaart te brengen:

 • Wat zijn uw wensen?
 • Welke ondergrond is uw gevel?
 • Wat is de staat van uw gevel?
 • Met wat voor type vervuiling heeft u te maken?
 • Kunnen wij de schade herstellen met een reinigingsbeurt?

Wanneer wij antwoord hebben op al deze vragen kunnen wij onze experts inzetten. Tevens komen ze door deze werkwijze minder snel voor verrassingen te staan tijdens het reinigen van uw gevel in Drenthe.

Meer dan 60 jaar dé specialist in het reinigen van panden

Door onze lange ervaring op het gebied van reinigen hebben wij andere specialiteiten ontwikkeld naast gevelreiniging. Drenthe is een provincie waar veel oude panden staan, maar ook bedrijfsloodsen en overheidsinstituten waar we de volgende diensten hebben verleend:

 • Voegherstel: voegwerk wordt hele jaar lang blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. Het gevolg hiervan is dat op de langere termijn de voegen poreus worden en verzachten. Wij herstellen deze schade door middel van een grondige inspectie en de juiste reparatiemethode te kiezen, hierdoor hoeft u zich hier de komende jaren geen zorgen over te maken.
 • Kozijnonderhoud: om slijtage te voorkomen is het tijdig onderhouden van uw kozijn essentieel. Hoe langer dit wordt uitgesteld, hoe groter de schade wordt en hoe moeilijker deze te herstellen is. Weer er daarom op tijd bij door een van onze vakmensen in te schakelen.
 • Gevelrenovatie: het doel van het renoveren van de gevels is om de gevel in zijn originele staat te herstellen, hierdoor voorkomt u vochtdoorslag en overige schade binnen- en buitenshuis.
 • Impregneren van de gevel: tijdens het impregneren van de gevel brengen wij een beschermlaag aan die vuil afstoot, hierdoor houdt u de gevel het langer droog en blijft het langer schoon. Wij raden deze dienst vooral aan wanneer er mos, algen of klimop op uw gevel zit.

Voordelen van tijdig reinigen


Het is belangrijk om gevels op tijd te reinigen. Wanneer u dit tijdig in Drenthe doet, kan er ergere schade worden voorkomen. Andere redenen en voordelen om uw gevel schoon te houden:

 • Voorkomt toekomstige schade
 • Verlengt de levensduur van het gebouw
 • Verhoogt de waarde van uw pand
 • Vochtproblemen en vorstschade worden voorkomen
 • Zorgt voor een goede representatie van uw bedrijf.
 • Ruime ervaring met gevelreiniging in Drenthe

Tijdens een gevelreiniging in Drenthe is het belangrijk om de juiste reinigingsmethode te gebruiken. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste methode door te starten met een grondige inspectie. Wij voorzien u van gedegen advies op al uw vragen! Mocht u benieuwd zijn naar de kosten? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij sturen u een vrijblijvende offerte.

Heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan gerust telefonisch contact op: 050 309 0850. Onze vakmannen helpen u graag met uw nieuwe klus en de gevelreiniging in Drenthe.

Gevelreiniging in diverse locaties

Naast de provincie Drenthe, reinigen wij gevels van daken in diverse locaties en provincies: