Terug naar Specialistische reiniging

Gevelreiniging Friesland


Gevelreiniging Friesland – Als specialist in gevelreiniging, hebben wij door de jaren heen gevels door heel Friesland vakkundig gereinigd. Het maakt niet uit van welk materiaal de ondergrond gemaakt is en in welke staat uw gevel verkeert, onze vakmannen zorgen ervoor dat de gevel van uw bedrijfspand professioneel naar nieuwstaat wordt gereinigd.

Preventief optreden is van doorslaggevend belang, aangezien schade en vuil op zowel lange als korte termijn kunnen leiden tot vochtdoorslag en zelfs barsten en scheuren in de muur. Graag voorzien wij u van een vrijblijvende inspectie, waarna wij uw gevel grondig kunnen reinigen in Friesland.

Gevelreiniging Friesland – wat zijn de voordelen?

Is de gevel van uw bedrijfspand in Friesland toe aan een grondige reiniging? U bent bij ons aan het juiste adres. Onze specialistische reiniging biedt veel voordelen:

• Beschermt zowel uw gevel als pand tegen alle weersomstandigheden
• Verlengt de levensduur van uw gevel
• Gevelreiniging verhoogt de waarde van uw pand
• Treed preventief op; voorkom schade door vocht en vorst
• Uw gevel in nieuwstaat hersteld
• Toekomstige reparaties en renovaties kunnen optimaal worden verricht

Neem contact op
Gevelreiniging Friesland

Al 60 jaar expert in het reinigen van gevels


Wij zijn al meer dan 60 jaar specialist in meerdere soorten specialistische reiniging. Zo hebben wij naast gevelreinigingsklussen door heel Friesland uiteenlopende diensten verricht:

Gevelrenovatie: het doel van een gevelrenovatie is om de beschadigde of verouderde gevel in oorspronkelijke staat te herstellen. Op die manier wordt inwatering voorkomen.

Gevel impregnatie: het impregneren van gevels houdt in dat uw gevel niet alleen langer droog blijft, maar ook langer schoon. Poreus materiaal neemt veel vocht op, met als gevolg dat vervuilende stoffen ook worden meegenomen. Vandaar dat het belangrijk is om middels het impregneren een beschermlaag aan te brengen, zodat uw gevel vuil afstoot. Bent u benieuwd geraakt naar de mogelijkheden? Neem gerust telefonisch contact met ons op, zodat wij spoedig bij u in Friesland langs kunnen komen!

Kozijnonderhoud: door tijdig een professioneel bedrijf in te schakelen voor uw kozijnonderhoud, verkleint u de kans aanzienlijk op lekkages en slijtage.

Voegherstel: uw voegwerk wordt constant blootgesteld aan weersinvloeden. Neem bijvoorbeeld regenwater, dat een hogere zuurtegraad heeft en daarmee op de langere termijn schadelijk is voor uw voegen. Neem tijdig contact met ons op. Onze vakmannen zorgen voor een grondige inspectie en voorzien u van een gedegen advies.

Werkzaam in diverse locaties

Naast Friesland hebben wij door de jaren heen gevels gereinigd in diverse provincies en locaties:

 

 

Hoe gaan wij te werk?


Wij reinigen de meest uiteenlopende typen gevels in zowel Friesland als de rest van Nederland. Tóch geldt voor elke reinigingsklus een soortgelijk protocol. Het start allemaal met inventarisatie en vooronderzoek. Voordat geschikte reinigingsmiddelen en technieken kunnen worden gekozen, moet eerst overlegd worden, maar zal er ook een kort onderzoek worden gehouden. Gaandeweg zullen de vragen hieronder aan u worden gesteld:

– Wat voor type vervuiling zit er op uw gevel?
– Welk materiaal wordt gebruikt als ondergrond?
– Treedt vervuiling of verwering op?
– Kunnen wij de schade herstellen met een reiniging?

De volgende stappen zijn het advies en de reiniging. Onze vakmannen zijn allemaal ervaren professionals, die naast hun oog voor detail alleen genoegen nemen met een perfect afgeronde gevelreiniging. Benieuw wat wij voor uw bedrijf in Friesland kunnen betekenen? Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken!

Gevelreiniging Friesland; vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Bent u er al over uit en wilt u ons inschakelen voor het reinigen van uw gevel? Neem dan direct telefonisch contact met ons op. Wij gaan graag voor u aan de slag en starten met een grondige inspectie. Vervolgens voorzien wij u van gedegen advies. Mocht u een vrijblijvende offerte aan willen vragen, verzoeken wij u om het onderstaande contactformulier in te vullen!

Als u nog vragen heeft over onze diensten, kunt u ons uiteraard altijd bellen. Onze vakmannen gaan graag met u in gesprek, zodat u alle opties kunt overwegen, alvorens u ons inschakelt voor een gevelreiniging in Friesland.