Terug naar Specialistische reiniging

Gevelreiniging Assen


Bent u op zoek naar een partij voor uw gevelreiniging in Assen? Dan bent u bij Siesling B.V. aan het juiste adres. Of uw gevel nu is aangetast door weersomstandigheden of graffiti, onze specialisten hebben jarenlange ervaring met verschillende behandelingen. Na een uitgebreide inspectie brengen wij een advies uit welke behandeling het beste bij uw gevel past. Wij hebben voor elke gevel een oplossing! 

Onze jarenlange ervaring is bekend in de regio. Zelf uw gevel reinigen met stoom of een andere techniek is een lastige klus. Daarnaast neemt dit veel tijd in beslag. Geen zorgen! Onze specialisten reinigen uw gevel vakkundig en efficiënt. Barsten en scheuren in uw gevel kunnen het gevolg zijn van vuil. Daarom is het belangrijk om deze schade en vochtdoorslag te voorkomen door preventief op te treden. Neem snel contact op voor uw gevelreiniging in Assen!

Uw voordelen van onze gevelreiniging in Assen

Vraagt u zich af welke kosten een gevel reinigen met zich mee brengt? U kunt via de website eenvoudig een prijsindicatie opvragen via onderstaand contactformulier. Uit ervaring weten wij dat het onderhoud en reinigen van uw gevel vele voordelen met zich mee brengt. Hierbij geldt dan ook; voorkomen is beter dan genezen. De belangrijkste voordelen van uw gevelreiniging in Assen zijn: 

  • Een gevel die langer schoon én droog blijft
  • Een verhoogde gevelwaarde
  • Een langere levensduur van uw gevel                    
  • Uw gevel wordt hersteld naar nieuwstaat        
  • Vochtproblemen en vorstschade worden preventief voorkomen
  • Reparaties in de toekomst kunnen gemakkelijker worden verricht
Neem contact op
Gevelreiniging Assen

Onze reinigingswerkzaamheden in Assen


Door de jaren heen hebben wij in Assen en regio verschillende gevels gereinigd, van bedrijfspanden tot overheidsinstituten. Onze diepgaande kennis over reinigingsmiddelen, methoden en ondergrond zorgen voor een juiste aanpak en tevreden klanten. Welke hulp u ook nodig heeft, onze reinigingsexperts verzorgen u van A tot Z.

  • Impregneren en renovatie

Uw beschadigde of verouderde gevel herstellen wij in de oorspronkelijke staat om hiermee inwatering te voorkomen. Daarnaast kan een impregneer laag uw gevel verder beschermen en vuil afstoten. Dit is aan te raden als uw gevel werd begroeid door bijvoorbeeld mos, algen of klimop. Deze planten tasten namelijk de waterhuishouding van uw gevel aan. Door de impregneer laag wordt het poreuze materiaal beschermd en blijft uw gevel langer droog én schoon. 

  •  Voegherstel

Weersomstandigheden zoals regen beïnvloeden de staat van uw voegen. De hoge zuurgraad in regenwater kan deze namelijk aantasten. Onze experts kunnen de staat  van uw voegen inspecteren en op basis hiervan een passende reparatie kiezen. Dus ook als u zoekt naar een voegbedrijf in Assen bent u bij Siesling aan het juiste adres. 

  • Kozijnonderhoud

Tijdig onderhoud aan uw kozijnen verkleint de slijtage. Hierdoor kunnen lekkages voorkomen worden. Daarom is het belangrijk om op tijd een specialist in te schakelen. Naast gevelreiniging in Assen valt dit ook binnen onze expertise en mogelijkheden! 

Vakkundige reiniging met meer dan 60 jaar ervaring


Iedere reinigingsklus start met een uitgebreide inventarisatie van de huidige situatie. Na dit vooronderzoek en opgezette proefstukken overleggen wij met u welke keuzes het beste gemaakt kunnen worden. Tijdens deze inspectie kijken we allereerst met welk type vervuiling uw gevel te maken heeft. Hierbij wordt er ook gekeken of er sprake is van gevelverwering of gevelvervuiling. Bij gevelverwering kan het zijn dat een reinigingsbeurt niet voldoende is om de schade aan uw gevel te herstellen. Onze experts kunnen hierin een passend advies uitbrengen. 

Om een juiste reinigingsmethode te kiezen is het van groot belang van welke ondergrond uw gevel is. Zo kan het zandstralen in Assen een optie zijn om uw bakstenen muur te reinigen van bijvoorbeeld graffiti. Bij een gevel van zachter materiaal kan deze methode te agressief zijn. Voor meer vragen over alle mogelijkheden van gevelreiniging in Assen kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen!

Gevelreiniging door heel Noord-Nederland

Naast onze gevelreiniging in Assen zijn onze experts werkzaam in uiteenlopende locaties, verspreid over Noord-Nederland: