Terug naar Specialistische reiniging

Gevelreiniging Groningen


Voor gevelreiniging in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 60 jaar zijn wij dé specialist in het reinigen van gevels. Wat de staat van uw gevel ook mag zijn en van welk materiaal de ondergrond ook gemaakt is, wij zorgen ervoor dat uw gevel vakkundig en efficiënt wordt gereinigd.

Tijdig een professionele partij inschakelen is cruciaal, omdat vuil en schade ook op korte termijn tot vochtdoorslag kunnen leiden. Het gevolg is dat barsten en scheuren in uw gevel kunnen ontstaan. Treed daarom preventief op; neem vandaag nog contact met ons op. Een gedegen advies is wat u van ons mag verwachten, gevolgd door een professionele gevelreiniging in Groningen.

Gevelreiniging Groningen; hoe wij te werk gaan

Wij hebben door de jaren heen de gevels van bedrijfspanden van zowel grote bedrijven als overheidsinstituten in Groningen en omgeving gereinigd. Het feit dat wij het overgrote merendeel van de projecten geheel naar klanttevreden hebben afgerond, danken wij aan onze ervaring en diepgaande kennis over reinigingsmiddelen, methoden en ondergrond,

Elke reinigingsklus start met een inventarisatie en vooronderzoek. Na overleg, onderzoek en opgezette proefstukken, volgen verantwoorde keuzes over het gebruik gevelreinigingstechnieken en middelen. Vragen die wij gedurende het traject aan u stellen en zelf beantwoorden luiden als volgt:

– Met wat voor type vervuiling hebben we te maken?
– Uit welk materiaal bestaat de ondergrond?
– Hebben we te maken gevelverwering of gevelvervuiling?
– In hoeverre zijn wij in staat om de schade aan uw gevel te verhelpen met een reinigingsbeurt?

Mocht u een brandende vraag hebben, schroom dan niet om telefonisch contact met ons op nemen. Wij voorzien u van vrijblijvend advies, waarna u ons eventueel kunt inschakelen voor het reinigen van uw gevel in Groningen.

Neem contact op
Gevelreiniging Groningen

60+ jaar ervaring met het reinigen van gevels


Door de jaren heen hebben wij talloze specialistische reinigingsklussen verricht in Groningen en omgeving. Naast gevelreiniging vallen onder ‘specialistische reiniging’ onderstaande diensten. Uiteraard kunnen wij u als reinigingsexpert ook daarin ontzorgen.

Renovatie van gevels: een gevelrenovatie heeft als doel om een verouderde of beschadigde gevel naar nieuwstaat te herstellen.

Impregneren van gevels: door het impregneren van uw gevel houdt u uw gevel niet alleen langer droog, maar zorgt u er ook voor dat het materiaal langer schoon blijft. Poreuze materialen nemen veel vocht op. Bij dit proces worden vervuilende stoffen ook meegenomen. Met gevelimpregnatie creëren wij een beschermlaag die vuil afstoot.

Voegherstel: voegwerk wordt 24/7 blootgesteld aan weersinvloeden. Het gevolg is dat voegen op de langere termijn verzachten. Wij zorgen voor een grondige inspectie, gevolg door een passende reparatiemethode.

Onderhoud van uw kozijnen: ook voor het onderhouden van uw kozijnen dient u tijdig een specialist in te schakelen. Daarmee verkleint u de kans aanzienlijk dat slijtage en lekkages optreden.

Voor meer vragen over onze diensten, of voor het reinigen van uw gevel in Groningen en omgeving, kunt u gerust telefonisch contact met ons opnemen!

Waarom u ons inschakelt


Wij zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het reinigen van gevels. Ons inschakelen voor uw bedrijfspand in Groningen of omgeving heeft veel voordelen. De belangrijkste voordelen treft u hieronder:

– Wij zorgen ervoor dat uw gevel langer droog en schoon blijft
– U verhoogt de waarde van uw gevel
– Een gevelreiniging verlengt bovendien de levensduur van uw gevel
– Wij herstellen de gevel van uw pand naar nieuwstaat
– Door preventief optreden voorkomt u vocht- en vorstschade
– Bijkomend voordeel: toekomstige reparaties kunnen gemakkelijker worden verricht

Uw gevel vakkundig gereinigd in Groningen door Siesling

Wilt u ons op korte termijn inschakelen voor het reinigen van uw gevel? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Mocht u behoefte hebben aan een gerichte prijsindicatie, raden wij u aan om ons te berichten via het onderstaande contactformulier. Wij reageren doorgaans binnen enkele dagen.

Als u nog vragen heeft die onbeantwoord zijn gebleven, kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord, zodat al uw vragen beantwoord worden, voordat u ons inschakelt voor een gevelreiniging in Groningen.

Reinigingswerkzaamheden in diverse locaties

Wij verrichten reinigingswerkzaamheden in uiteenlopende locaties. Naast provincie Groningen komt u ons regelmatig tegen in onderstaande locaties: