Terug naar Specialistische reiniging

Gevelreiniging Sneek


Voor gevelreiniging in Sneek bent u bij Siesling aan het juiste adres. Al ruim 60 jaar reinigen wij gevels in de omgeving van Sneek. Wat voor soort gevel u ook heeft, wij bieden een oplossing om uw gevel te reinigen. Voorkom verdere schade aan uw gevel door tijdig onderhoud door onze experts te laten uitvoeren. Ook vochtdoorslag en lekkage voorkomt u op deze manier.

Voordat we aan uw gevelreiniging beginnen, brengen we grondig in kaart welke werkzaamheden nodig zijn. Dit is voor ons handig, omdat we precies weten welke middelen we nodig hebben tijdens de werkzaamheden. Voor u is dit handig, omdat wij u advies op maat kunnen geven met de daarbij horende kosten. Zo bereiden we ons voor op uw gevelreiniging in Sneek en weet u precies waar u aan toe bent.

Neem contact op
Gevelreiniging Sneek

Onze werkwijze voor gevelreiniging in Sneek


Sinds het ontstaan van ons bedrijf in 1959 hebben wij een groot aantal gevels nabij Sneek en omgeving gereinigd, zowel van kleinere bedrijven als ook grote (overheids)gebouwen. Een van onze kenmerken als bedrijf, is dat wij veel waarde hechten aan gestructureerd en nauwkeurig te werk gaan. Onze hoge klanttevredenheid bevestigt dit.

Onderdeel van onze werkwijze is het van tevoren in kaart brengen van een aantal zaken:

 • Het materiaal van de gevel
 • De bereikbaarheid van de gevel
 • Bepalen van de staat van de gevel
 • Is het gevelvervuiling of gevelverwering?
 • Van wat voor soort vervuiling is sprake?

Wanneer het uitgangspunt bekend is, kunnen we bepalen hoeveel en welke experts nodig zijn voor de gevelreiniging in Sneek. Na het reinigen van uw gevel is goed in te schatten of er eventueel ook renovatiewerkzaamheden moeten worden verricht. Die kunnen makkelijk worden gedaan wanneer de gevel gereinigd is, doordat de kwetsbare plekken door het reinigen zichtbaar worden.

Voordelen van een gevelreiniging

De gevelreiniging van uw pand in Sneek heeft bovenal als voordeel dat het aanzien van het pand sterk verbetert. Er zijn echter meer redenen waarom u het reinigen van uw gevel wilt overwegen:

 • Het voorkomt toekomstige schade
 • Zorgt voor waardevermeerdering van uw pand
 • Beschadigingen zijn direct zichtbaar
 • Representeert uw bedrijf
 • Verlengt de levensduur
 • Voorkomt vochtdoorslag

Overige gevel werkzaamheden


Onze werkzaamheden omvatten naast gevelreiniging nog een aantal andere werkzaamheden. Zo leveren wij ook experts voor:

 • Kozijnonderhoud: Onderhoud aan uw kozijnen is belangrijk omdat dit vaak de eerste plek is waar vocht doordringt. Helemaal wanneer de kozijnen ouder zijn waarbij niet weerbestendig materiaal is gebruikt voor het maken van de kozijnen. Onze experts plegen dit essentiële onderhoud aan uw kozijnen graag.
 • Gevelrenovatie: Met de renovatie herstellen we uw gevel in originele staat. Met deze werkzaamheden voorkomt u inwatering zodat er geen extra schade ontstaat. Voordat we starten met renovatiewerkzaamheden brengen we in kaart wat de staat is van de gevel. Zo kunnen we nauwkeurig bepalen welke werkzaamheden er moeten plaatsvinden om de gevel te herstellen.
 • Voegherstel: Voegen worden na verloop van jaren zacht en poreus. Dit komt door de zuurgraad van regen waaraan ze bloot worden gesteld. Het gevaar hiervan is onder andere vochtdoorslag. Onze experts herstellen uw voegen nauwkeurig, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.
 • Impregneren van de gevel: Impregneren betekent dat uw gevel wordt voorzien van een beschermlaag, waardoor water niet doordringt in uw gevel. Het gevolg hiervan is dat uw gevel droog en schoon blijft, zodat er geen toekomstige schade ontstaat.

Experts in gevelreiniging sinds 1959

Sinds 1959 zitten wij in het vak van gevelreiniging. Sneek is daarbij slechts een van de plekken waar we onze werkzaamheden hebben verricht. Door de jaren heen hebben wij enorm veel ervaring en expertise ontwikkeld. Wij zetten ons vakmanschap graag in om u van dienst te zijn. In welke staat uw gevel ook verkeert en van welk materiaal deze ook gemaakt is, wij zorgen dat uw gevel weer naar wens wordt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Een offerte opvragen is bij ons vrijblijvend en kunt u doen door het contactformulier onderaan de pagina te gebruiken. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk. Zo weet u precies wat u van ons kan verwachten.

We zijn ook telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden: 050 309 0850. Onze experts staan klaar om de vragen over uw gevelreiniging in Sneek te beantwoorden.

Zandstralen en reinigen op andere locaties

Naast Sneek verlenen wij onze diensten ook op andere locaties. Kijk op de onderstaande pagina’s voor meer informatie.