Terug naar Specialistische reiniging

Gevelreiniging Emmen


Gevelreiniging Emmen – wij zijn al meer dan 60 jaar specialist in het reinigen van gevels in Emmen en omgeving. Vuil en schade aan uw gevel zijn niet alleen een doorn in het oog, maar kunnen op zowel lange als korte termijn leiden tot onder meer scheuren in de muur, barsten en vochtdoorslag. Tijdig een professionele gevelreiniger inschakelen is van doorslaggevend belang. Schakel ons in voor een vrijblijvende inspectie! Wij voorzien u graag van een gedegen advies, waarna we een vakkundige gevelreiniging bij u in Emmen verzorgen.

Gevelreiniging Emmen; hoe gaat het in zijn werk?

Door de jaren heen wij de gevels van vele bedrijfspanden in Emmen en omgeving vakkundig gereinigd. Elke klus start met een inventarisatie en vooronderzoek. Aan het maken van verantwoorde keuzes, waarbij knopen worden doorgehakt inzake het gebruik van gevelreinigingsmiddelen en technieken, gaan overleg, onderzoek en het opzetten van proefstukken vooraf. Vragen die gaandeweg gesteld zullen worden luiden als volgt:

– Uit welk materiaal bestaat de ondergrond?
– Om wat voor type vervuiling gaat het?
– In hoeverre is de schade aan uw gevel te verhelpen met een reinigingsbeurt?
– Is er sprake van gevelvervuiling of gevelverwering?

Met een passend middel en een vakkundige gevelreiniging zorgen wij ervoor dat uw gevel in Emmen weer naar nieuwstaat wordt gebracht. Een professionele reiniging heeft bovendien tot gevolg dat toekomstige reparatie- en renovatiewerkzaamheden optimaal kunnen worden verricht.

Neem contact op
Gevelreiniging Emmen

Expert op het gebied van specialistische gevelreiniging


Als expert op het gebied van specialistische reiniging, kunt u ons inschakelen voor diverse werkzaamheden. Naast gevelreiniging staan wij in Emmen en omgeving ook bekend om onderstaande diensten:

Voegherstel: voegwerk wordt door de jaren heen blootgesteld aan alle weersomstandigheden. Regenwater bevat een hogere zuurgraad, waardoor het van negatieve invloed is op het bindmiddel. Vandaar dat voegen op de langere termijn verzachten. Onze vakmannen zorgen voor een grondige inspectie, waarna een passende reparatiemethode wordt gekozen.

Gevel impregneren: impregneringen houden uw gevel langer droog én schoon. Poreus materiaal krijgt een beschermlaag, zodat uw gevel vocht afstoot. Het gevolg is dat de aangroei van algen en mossen wordt beperkt. Bovendien werkt het impregneren van uw gevel ook ter preventie van graffiti.

Kozijnonderhoud: het is raadzaam om preventief een onderhoudsbeurt aan uw kozijnen te laten verrichten. Lekkage en slijtage dienen namelijk te allen tijde voorkomen te worden. Gevelreiniging ligt uiteraard in lijn met kozijnonderhoud; neem gerust telefonisch contact met ons op voor meer informatie!

Gevelrenovatie: renovatiewerkzaamheden hebben vaak als doel om de gevel in originele staat terug te brengen en inwatering te voorkomen. Inwatering heeft namelijk als gevolg dat er schade ontstaat aan uw gevel. Schakel ons in voor een gevelrenovatie in Emmen en omgeving; onze vakmannen zullen spoedig de gevel inspecteren en u van advies op maat voorzien!

Voordelen van het laten reinigen van uw voorgevel


Ons inschakelen voor het professioneel reinigen van uw gevel in Emmen heeft veel voordelen:

– Preventief optreden: voorkomen van schade door vorst en vocht
– Zowel de gevel als het pand beter beschermd tegen weersinvloeden
– Uw gevel weer in nieuwstaat hersteld
– Verlenging van de levensduur
– De waarde van uw pand stijgt

Gevelreiniging Emmen; vakkundig verzorgd door Siesling

Wij hebben meer dan 60 jaar ervaring in onder meer het reinigen en renoveren van gevels. Van welk materiaal de ondergrond ook is gemaakt en wat de kwaliteit van dat materiaal ook mag zijn, wij zorgen voor een gedegen advies en een vakkundige gevelreiniging. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via het onderstaande contactformulier!

Mocht u nog vragen hebben, die na het lezen onbeantwoord zijn gebleven, schroom dan niet om ons te bellen. Onze specialisten staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen, zodat u volledig geïnformeerd bent, voordat u ons inschakelt voor een gevelreiniging in Emmen.

Reinigingswerkzaamheden in uiteenlopende locaties

Naast Emmen verrichten wij gevelreiniging werkzaamheden in diverse locaties: