Terug naar Specialistische reiniging

Gevelreiniging Meppel


Voor gevelreiniging in Meppel zijn wij al meer dan 60 jaar dé specialist in het reinigen van gevels. Het maakt niet uit wat voor gevel u heeft, wij hebben altijd een oplossing om uw gevel te reinigen. Het is belangrijk om uw gevel regelmatig te reinigen om schade, vochtdoorslag en lekkage te voorkomen.

Tijdens het reinigen van uw gevel bespreken we eerst welke werkzaamheden nodig zijn. Hierdoor weten we precies welke middelen we nodig hebben tijdens de klus. Zo komen wij minder snel voor verrassingen te staan én kunnen wij u advies op maat geven met de daarbij behorende kosten van een gevelreiniging van uw pand in Meppel.

Gevelreiniging Meppel: hoe wij te werk gaan

Wij hebben de afgelopen jaren meerdere gevels gereinigd in Meppel. Voorafgaand aan zulke klussen starten wij altijd met een uitgebreide inventarisatie van de huidige situatie. Wij overleggen dan met u welke keuzes wij adviseren. Dit doen wij aan de hand van het vooronderzoek en opgezette proefstukken. Gedurende de samenwerking formuleren wij antwoord op de volgende vragen:

 • Met wat voor type vervuiling hebben we tijdens deze klus te maken?
 • Uit welk materiaal bestaat de ondergrond?
 • Is er gevelverwering of gevelvervuiling aan uw pand?
 • In hoeverre helpt onze reiniging het verhelpen van de schade aan uw gevel?

Op deze manier weten wij hoe wij uw gevelreiniging in Meppel het beste kunnen uitvoeren.

Neem contact op
Gevelreiniging Meppel

Voordelen van onze gevelreiniging in Meppel


Is het tijd voor de jaarlijkse schoonmaak van uw bedrijfspand in Meppel? Vergeet dan niet uw gevel te reinigen. Hierdoor verbetert u eenvoudig het uiterlijk van uw pand. Naast dit voordeel, zijn er meerdere voordelen en redenen om uw gevel te reinigen:

 • Het voorkomt schade in de toekomst
 • De waarde van uw pand stijgt
 • Het voorkomt vochtdoorslag
 • Het verlengt de levensduur van uw pand
 • Eventuele andere beschadigingen zijn direct zichtbaar

Met onder andere deze informatie kunnen we nauwkeurig bepalen hoe wij uw gevel gaan reinigen. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust telefonisch contact met ons op! Wij helpen u met deskundig advies voor het reinigen van uw gevel in Meppel.

Specialist op het gebied van meer dan alleen gevelreiniging

Naast het uitvoeren van gevelreinigingen in Meppel, voeren wij verschillende soorten reinigingsklussen uit in de omgeving. Zo kunt u ons inschakelen voor de onderstaande diensten:

 • Gevel renoveren: wanneer u verouderde of beschadigde gevels heeft, herstellen wij ze naar nieuwstaat tijdens een gevelrenovatie.
 • Gevel impregneren: naast het renoveren van uw gevel, impregneren wij ze ook. Door een impregneerlaag toe te voegen, wordt het poreuze materiaal beschermd en blijft uw gevel langer schoon en droog.
 • Kozijnonderhoud: om slijtages en lekkages te voorkomen, raden wij het aan om tijdig een specialist in te schakelen voor het onderhouden van uw kozijnen.
 • Voegherstel: weersomstandigheden zoals regen beïnvloeden de staat van uw voegen. Hierdoor worden ze poreus en verliezen ze de oorspronkelijke stevigheid. Wanneer u dit vakkundig herstelt, voorkomt u eventuele vochtdoorslag.

Al deze diensten vallen binnen onze expertise en mogelijkheden. Heeft u nog vragen of twijfels over de werkzaamheden naast de gevelreiniging in Meppel? Wij helpen u graag!

Siesling is dé gevelreinigingsexpert in Meppel


Is uw gevel binnenkort, of nu, toe aan reiniging? Wij helpen u graag met dit probleem. U kunt eenvoudig bij ons een offerte opvragen door het contactformulier onderaan de pagina te gebruiken. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, zodat u precies weet wat u te wachten staat.

Heeft u hier vragen over? Wij zijn telefonisch bereikbaar om antwoord op al uw vragen te geven: 050 309 0850. Onze specialisten staan klaar om u te helpen met de gevelreiniging in Meppel.

Werkzaam door heel Noord-Nederland

Naast het reinigen van gevels in Meppel, werken wij op diverse andere locaties: