Terug naar Specialistische reiniging

Gevelreiniging Leeuwarden


Voor gevelreiniging in Leeuwarden hoeft u niet verder te zoeken. Met meer dan 60 jaar ervaring in het reinigen van gevels staan wij voor u klaar. Wij bieden een oplossing voor elke gevel. In welke staat deze ook verkeert. Door tijdig onderhoud aan uw gevel te plegen, kunt u latere schade zoals scheuren en barsten voorkomen. Ook ongemakken als vochtdoorslag en lekkage kunt u voor zijn door op tijd te handelen. 

Voordat we beginnen met de reiniging doen we een grondige inspectie. Zo kunnen we nauwkeurig bepalen welke middelen we nodig hebben voor het reinigen van uw gevel in Leeuwarden. Na de inspectie geven we u een advies op maat met het bijbehorende kostenplaatje zodat u precies weet waar u aan toe bent. De volgende stap is uw gevelreiniging in Leeuwarden.

Neem contact op
Gevelreiniging Leeuwarden

Hoe we te werk gaan bij gevelreiniging in Leeuwarden


Sinds het ontstaan van ons bedrijf hebben we ontelbaar veel gevels gereinigd in de omgeving van Leeuwarden. Van kleinere bedrijven tot grote overheidsgebouwen. De grote mate van klanttevredenheid hebben wij onder andere te danken aan het feit dat klanten precies weten wat ze van onze werkzaamheden mogen verwachten. Dat komt omdat we  voordat we starten met de gevelreiniging, een gestructureerde werkwijze toepassen. 

Dit proces begint met het in kaart brengen van zaken als: 

  • Het materiaal van de gevel
  • De staat van de gevel
  • Toegankelijkheid van de gevel
  • Is er sprake van gevelvervuiling of gevelverwering?
  • Soort vervuiling

Wanneer we in kaart hebben gebracht hoe de situatie ervoor staat kunnen we onze experts inzetten om uw gevel in Leeuwarden te reinigen. Een gereinigde gevel heeft als bijkomstig voordeel dat eventuele reparaties optimaal kunnen worden gedaan. 

Voordelen van een gereinigde gevel

Het laten reinigen van de gevel van uw pand in Leeuwarden heeft een aantal voordelen. De meest voorkomende reden is vanwege het aanzien van de gevel. Maar er zijn tal van redenen waarom u zou moeten overwegen om uw gevel schoon te houden:

  • Voorkomt toekomstige schade
  • Verlengt de levensduur
  • Verhoogt de waarde van uw pand
  • Representatief voor uw bedrijf
  • Beter beschermd tegen vocht
  • Beschadigingen zijn direct zichtbaar

Meer dan alleen reinigen


Naast het reinigen van gevels in Leeuwarden zijn wij ook experts op het gebied van het herstellen van gevels. Wij hebben vakmensen in dienst voor: 

  • Gevelrenovatie: Met het renoveren van uw gevel bedoelen we dat we uw gevel in originele staat herstellen. Het doel is daarbij om inwatering te voorkomen, waardoor er geen nieuwe schade ontstaat. Afhankelijk van de (begin)staat van de gevel bepalen onze experts welke werkzaamheden er moeten plaatsvinden om de gevel naar originele staat te herstellen.
  • Kozijnonderhoud: Tijdig onderhoud aan kozijnen is essentieel. Hoe groter de ontstane schade hoe moeilijker deze namelijk te herstellen is. Wees lekkage voor door op tijd een van onze vakmensen in te schakelen.
  • Impregneren van de gevel: Door het laten impregneren van uw gevel zorgt u ervoor dat water en vuil niet doordringt in de gevel. Hierdoor blijft het materiaal droog en schoon. Het is een beschermlaag die de gevel duurzamer en weerbaarder maakt tegen weer en water. 
  • Voegherstel: Door de hoge zuurgraad van regen verslechterd de staat van uw voegen in uw gevel. Dit leidt er toe dat de voegen na verloop van jaren zacht en poreus worden. Onze experts kunnen deze schade vakkundig herstellen, waardoor u zich de komende jaren geen zorgen hoeft te maken.

Siesling, de expert in gevelreiniging

Vakmanschap verwerf je door jarenlang ervaring op te doen en zo alle kneepjes van het vak te leren. Wij zitten al meer dan 60 jaar in het vak en hebben onze expertise opgedaan door ontelbaar veel gevels te reinigen. Hoe uw gevel er ook uitziet en in welke staat deze ook is, wij helpen u om uw gevel weer in ere te herstellen. 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt bij ons een vrijblijvende offerte opvragen middels het contactformulier onderaan de pagina. Op deze manier weet u precies wat u van ons kan verwachten.

Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Onze experts staan klaar om u te helpen bij al uw vragen. Dat geldt voor algemene vragen tot vragen over uw gevelreiniging in Leeuwarden. 

Gevels laten reinigen op andere locaties

Ook op andere locaties verlenen doen wij gevelreiniging. Klik op onderstaande locaties voor meer informatie.