Terug naar Specialistische reiniging

Gevelrenovatie Groningen


Heeft u een woning of bedrijfspand en bent u op zoek naar een professioneel, deskundig bedrijf voor het uitvoeren van een gevelrenovatie in Groningen? Wij zijn al vele decennia dé specialist op het gebied van gevelrenovatie! Door uw gevel te laten renoveren, wordt de oorspronkelijke staat van uw gevel hersteld.

Uw gevel laten renoveren heeft nog veel meer voordelen. Zo is uw pand of woning in Groningen na een renovatie van uw gevel weer als nieuw. Daarnaast verhoogt u met gevelrenovatie de waarde van uw woning, verlengt u de levensduur van uw buitengevel, wordt de isolatiewaarde hoger en is uw woning na renovatie beter beschermd tegen bijvoorbeeld regen, wind en vorst. Kortom, gevelrenovaties in Groningen zijn altijd een goed idee!

Gevelrenovatie Groningen: aandacht voor details

Bij gevelrenovatie in Groningen zorgen wij er altijd voor dat de uitstraling, sfeer en details van uw gevel behouden blijven óf juist weer in ere worden hersteld. Zowel in de stad als in provincie Groningen zijn veel traditionele en soms zelfs monumentale panden te vinden, zoals grachtenpanden, landhuizen en historische boerderijen. Zeker wanneer u zo’n prachtig oud pand heeft met originele details wilt u niet dat deze aan de buitenkant beschadigd en verwaarloosd is. Zulke gevels in ere herstellen vraagt om een goed oog voor authenticiteit én vakmanschap. Uiteraard kunt u ook voor gevelherstel bij nieuwbouw bij ons terecht.

Neem contact op
Gevelrenovatie Groningen

Renoveer uw gevel in Groningen door onze professionals


Vanuit onze vestiging in Eelde, Groningen, voeren wij al jaren renovaties aan gevels uit. Dit doen we niet alleen in onze prachtige provincie, want wij hebben tevreden klanten in de hele Benelux! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in allerlei vormen van gevelrenovatie, zoals:

  • Voegen repareren of vervangen
  • Gevelstenen vervangen
  • Scheuren herstellen
  • Impregneren
  • Gevelbekleding plaatsen
  • Scheuren in kozijn repareren

Met name het vervangen van gevelstenen en het repareren of vervangen van voegen zijn vaak uitgevoerde klussen tijdens renovatiewerkzaamheden aan gevels. Siesling is gespecialiseerd in allerlei typen voegen. Uiteraard krijgt u bij ons altijd deskundig advies over welke voeg het beste aansluit bij uw woning of bedrijfspand. Als wij voegen renoveren, houden we namelijk ook altijd rekening met de uitstraling van uw gebouw. Zo wordt een knipvoeg vaak gebruikt bij monumentale panden, omdat deze voeg heel statig oogt. We hanteren dus altijd de voegtechniek die het beste bij uw gevel past.

Aardbevingsschade in provincie Groningen

Wij krijgen vaak vragen van onze klanten uit gaswinningsgebied in Groningen over het versterken, verstevigen of renoveren van gevels en muren van woningen naar aanleiding van aardbevingsschade. Nadat er schade aan uw woning officieel is vastgesteld, bent u vrij om zelf een partij te kiezen die deze schade het beste voor u kan herstellen. Siesling is ook gespecialiseerd in dit soort herstel- en versterkingswerkzaamheden. Zo kunnen wij kapotte stenen vervangen en scheuren herstellen, maar ook uw gevel versterken door het plaatsen van bewapening of extra ankers, die na de herstelwerkzaamheden nagenoeg onzichtbaar zijn.

Het resultaat is een perfect herstelde en verstevigde gevel, waarbij de reparatie niet of nauwelijks opvalt. Heeft u belang bij renovatie van uw buitengevel vanwege aardbevingsschade? Neem dan contact met ons op. We kunnen een offerte opstellen op basis van bevindingen van de NAM en we kijken samen met u wat de beste oplossing is voor uw gevelrenovatie in Groningen.

Altijd een eerlijk advies


Voordat wij aan de slag gaan met uw gevelrenovatie in Groningen, zullen wij eerst onderzoek doen en inventariseren wat de beste aanpak is. Tijdens dit vooronderzoek komen een aantal vragen aan bod, waaronder:

  • Van welk materiaal is de gevel?
  • In welke staat is het materiaal?
  • Van wat voor verwering is precies sprake?
  • Wat is het gewenste eindresultaat?

Vervolgens voorzien wij u van een advies, geheel op maat en aansluitend bij uw eigen wensen. Ook krijgt u bij ons altijd tips voor hoe u uw gevel het beste kunt onderhouden na de renovatie, zodat u zo lang mogelijk van het eindresultaat kunt genieten.

Offerte aanvragen voor gevelrenovatie

Bent u overtuigd en wilt u uw gevel deskundig laten renoveren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Mocht u eerst nog iets met ons willen bespreken of overleggen, dan kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wat voor een renovatie u ook aan uw gevel wilt laten uitvoeren? U bent aan het juiste adres bij Siesling: uw expert voor gevelrenovatie Groningen!

Renovatiewerkzaamheden in Groningen en omgeving

Wij verrichten renovatiewerkzaamheden in uiteenlopende locaties. Naast provincie Groningen komt u ons regelmatig tegen in onderstaande locaties en provincies: