Terug naar Specialistische reiniging

Gevelrenovatie Friesland


Een strakke gevel is het visitekaartje van uw bedrijfspand of woning. Het is daarom een goede zaak om een gevelrenovatie in Friesland uit te laten voeren. Een vervuilde gevel en slecht voegwerk kan namelijk voor problemen zorgen. Denk aan scheurvorming of vochtdoorslag in uw pand. Met een gevelrenovatie herstellen we de oorspronkelijke staat van uw gevel, waarna uw woning of bedrijfspand in Friesland weer als nieuw is! 

Het renoveren van uw gevel verhoogt niet alleen de waarde van uw pand, maar verlengt ook de levensduur van uw buitengevel. Na de renovatie is uw woning beter bestand tegen weersinvloeden zoals regen, wind en vorst. Al jarenlang zijn wij de expert in de regio om uw revel te renoveren. Genoeg redenen om te kiezen voor Siesling voor het uitvoeren van uw gevelrenovatie in Friesland!

Alle mogelijkheden voor gevelrenovatie in Friesland

Moeten wij uw gevel renoveren? Mogelijkheden genoeg! Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in verschillende vormen van gevelrenovatie in Friesland: 

  • Voegwerk herstellen of vervangen
  • Gevelherstel door middel van impregneren
  • Scheuren in uw buitengevel of kozijnen repareren
  • Gevelstenen vervangen
  • Gevelbekleding plaatsen

Renovatiewerkzaamheden zoals een gevel voegen of gevelherstel zijn klussen die vaak voorkomen. Hierbij geven we altijd deskundig en eerlijk advies welke vorm van renovatie voor uw gevel nodig is. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van gevelrenovatie in Friesland te bespreken.

Neem contact op
Gevelrenovatie Friesland

Tijdig uw gevel renoveren


Gevelrenovatie wordt vaak onderschat en uitgesteld. Daarentegen is het heel belangrijk om tijdig uw gevel in Friesland te renoveren. Hierdoor kunt u grote schade voorkomen en daarmee veel geld besparen. Zo kan kapot voegwerk scheuren in uw muur veroorzaken of zorgen voor schimmels en lekkages. Daarom is het belangrijk om bij kapot voegwerk uw huis opnieuw te voegen.

Als de schade nog te herstellen is hakken we eerst het beschadigde voegwerk weg. Vervolgens wordt de gevel gereinigd zodat het nieuwe voegwerk hier goed aan kan hechten. Uw gevel opnieuw voegen kunnen wij met verschillende voegtechnieken, waarbij we rekening houden met de uitstraling van uw pand. Zo gebruiken we bijvoorbeeld een knipvoeg bij monumentale panden, omdat deze heel statig oogt.

De beste aanpak voor gevelherstel in Friesland

Voordat wij gevelrenovatie in Friesland uitvoeren, inventariseren wij wat de beste aanpak is. Om te bepalen wat de manier van gevelherstel is doen we een vooronderzoek. Hierbij zijn we benieuwd naar:

  • Het materiaal van uw gevel
  • De staat van het materiaal
  • Van welke verwering er sprake is

Vervolgens wordt bepaald welk soort gevelherstel nodig is voor het beste eindresultaat. Wellicht is het alleen nodig om uw gevel te reinigen en te impregneren. Hiermee verbetert u de isolatie van het pand en verminderen bijvoorbeeld vochtproblemen. Ook kan vuil zich minder goed aan uw gevel hechten. Wat er ook nodig is om uw gevel te herstellen, wij helpen u graag!

Wij renoveren uw gevel op een verantwoorde manier


Op basis van ons vooronderzoek voorzien wij u van een advies op maat. Een juist gekozen manier voor gevelrenovatie verhelpt niet alleen schade, maar kan ook een vervolg van renovatie en bescherming voor uw gevel verbeteren. Daarbij voeren we uw gevelrenovatie in Friesland altijd uit op een veilige en milieuvriendelijke manier. We werken bijvoorbeeld altijd met biologisch afbreekbare middelen. Hierdoor wordt de ondergrond niet aangetast en blijven zowel de grond als uw gevel in tact. 

Van nieuwbouw tot oude monumentale panden, wij hebben alle specialismen in huis om uw gevel te renoveren. Daarbij letten wij op de details, zodat de sfeer en uitstraling van uw gevel behouden blijft of weer in ere hersteld wordt. Zeker het herstellen van oude panden vraagt om vakmanschap en een oog voor authenticiteit.

Deskundige gevelrenovatie

Wilt u uw gevel deskundig laten renoveren door Siesling? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij geven u graag een deskundig advies die bij uw wensen aansluit. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Hierbij krijgt u inzicht in de kosten. 

We begeleiden u graag in het gehele proces. Van het vooronderzoek tot aan de renovatie, maar ook hoe u uw gevel hierna het beste kunt onderhouden. Zo garanderen we een lange levensloop van uw gevel. Welk soort onderhoud ook nodig is, wij zijn uw specialist voor gevelrenovatie Friesland!

Siesling verricht gevelrenovaties in Friesland

Naast Friesland verrichten wij al 60 jaar vakkundige renovatiewerkzaamheden door heel Nederland. Vandaar dat u ook vanuit onderstaande locaties en provincies contact met ons kunt opnemen: