Terug naar Specialistische reiniging

Gevelrenovatie Friesland


Gevelrenovatie in Friesland nodig? Een strakke gevel is het visitekaartje van uw bedrijfspand of woning. Het is daarom een goede zaak om dit herstel uit te laten voeren. Met een gevelrenovatie herstellen we de oorspronkelijke staat van uw gevel, waarna uw woning of bedrijfspand in Friesland weer als nieuw is!

Een vervuilde gevel en slecht voegwerk zorgen voor problemen aan uw pand. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scheurvorming of vochtdoorslag.Het renoveren van uw gevel verhoogt niet alleen de waarde van uw pand, maar verlengt ook de levensduur van uw buitengevel.

Na de renovatie is uw woning beter bestand tegen weersinvloeden zoals regen, wind en vorst. Al jarenlang zijn wij dé expert in de regio om uw gevel te renoveren. Genoeg redenen om te kiezen voor Siesling voor het uitvoeren van uw gevelrenovatie in Friesland!

Gevelrenovatie Friesland: alle mogelijkheden
Gevelrenovatie in Friesland komt in verschillende vormen. Bij Siesling beschikken wij over jarenlange ervaring in de sector, daardoor zijn wij gespecialiseerd in onderstaande werkzaamheden:

  • Voegwerk herstellen of vervangen
  • Gevelherstel door middel van impregneren
  • Scheuren in uw buitengevel of kozijnen repareren
  • Gevelstenen vervangen
  • Gevelbekleding plaatsen

Renovatiewerkzaamheden, zoals een gevel voegen of gevelherstel, zijn klussen die vaak voorkomen. Wij geven altijd deskundig en eerlijk advies over welke vorm van gevelrenovatie in Friesland voor uw gevel geschikt is.

Neem contact op
Gevelrenovatie Friesland

Tijdig uw gevel renoveren in Friesland


Gevelrenovatie in Friesland wordt vaak onderschat en uitgesteld. Echter is het heel belangrijk om tijdig uw gevel te renoveren. Hierdoor kunt u grote schade voorkomen en daarmee veel geld besparen. Zo kan kapot voegwerk scheuren in uw muur veroorzaken of zorgen voor schimmels en lekkages. Daarom is het belangrijk om bij kapot voegwerk uw huis opnieuw te voegen.

Als de schade nog te herstellen is, hakken we eerst het beschadigde voegwerk weg. Vervolgens wordt de gevel gereinigd, zodat het nieuwe voegwerk hier goed aan kan hechten.

Uw gevel opnieuw voegen kunnen wij met verschillende voegtechnieken, waarbij we rekening houden met de uitstraling van uw pand. Zo gebruiken we bijvoorbeeld een knipvoeg bij monumentale panden, omdat deze heel statig oogt.

De beste aanpak voor gevelherstel in Friesland

Voordat wij gevelrenovatie in Friesland uitvoeren, inventariseren wij wat de beste aanpak is. Om te bepalen wat de manier van gevelherstel is, doen we een vooronderzoek. Hierbij zijn we benieuwd naar:

  1. Het materiaal van uw gevel
  2. De staat van het materiaal
  3. Van welke verwering er sprake is

Vervolgens wordt bepaald wat voor soort gevelherstel nodig is voor het beste eindresultaat. Wellicht is het alleen nodig om uw gevel te reinigen en te impregneren. Hiermee verbetert u de isolatie van het pand en vermindert u bijvoorbeeld vochtproblemen. Ook kan vuil zich minder goed aan uw gevel hechten. Wat er ook nodig is om uw gevel te renoveren in Friesland, wij helpen u graag!

Wij renoveren uw gevel op een verantwoorde manier


Op basis van ons vooronderzoek voorzien wij u van advies op maat. Een juist gekozen manier voor gevelrenovatie verhelpt niet alleen schade, maar kan ook een vervolgschade voorkomen. Daarnaast is uw gevel weer beter beschermd tegen diverse invloeden, zoals het weer. 

Daarbij voeren we uw gevelrenovatie in Friesland altijd uit op een veilige en milieuvriendelijke manier. We werken bijvoorbeeld altijd met biologisch afbreekbare middelen. Hierdoor wordt de ondergrond niet aangetast en blijven zowel de grond als uw gevel intact. 

Van nieuwbouw tot oude monumentale panden, wij hebben alle specialismen in huis om uw gevel te renoveren. Daarbij letten wij op de details, zodat de sfeer en uitstraling van uw gevel behouden blijft of weer in ere hersteld wordt.. Zeker het herstellen van oude panden vraagt om vakmanschap en een oog voor authenticiteit.

Deskundig advies voor uw gevel

Wilt u uw gevel deskundig laten renoveren door Siesling? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij geven u graag een deskundig advies dat bij uw wensen aansluit. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat u inzicht in de kosten krijgt.

We begeleiden u graag in het gehele proces. Van het vooronderzoek tot aan de renovatie, maar ook voor de nazorg geven wij u de beste tips. Zo garanderen we een lange levensloop van uw gevel. Welk soort onderhoud ook nodig is, wij zijn uw specialist op het gebied van gevelherstel.

Siesling verricht gevelrenovatie in Friesland

Naast klussen in Friesland verrichten wij ook al 60 jaar vakkundige renovatiewerkzaamheden door heel Noord-Nederland. Vandaar dat u ook vanuit onderstaande locaties en provincies contact met ons kunt opnemen:

Voor vakkundig en professioneel advies kunt u dus terecht bij Siesling. Door jarenlange ervaring zijn wij specialisten in de sector. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor gevelrenovatie in Friesland!