Terug naar Specialistische reiniging

Gevelrenovatie Drenthe


Bent u op zoek naar een gevelrenovatie in Drenthe? De buitenkant van uw bedrijfspand of woning is het eerste wat mensen zien als ze bij u aankomen. Daarom mag een mooie, nette gevel niet ontbreken als u graag een goede indruk wilt maken!

Er zijn nog veel meer redenen om renovaties aan uw gevel in Drenthe uit te laten voeren. Zo kan een scheur in uw gevel of kapot voegwerk leiden tot lekkage of schimmelvorming. Bovendien verhoogt u de waarde van uw pand als u de gevel laat renoveren en is uw bedrijfspand of woning beter bestand tegen weersinvloeden, zoals wind, regen en vorst. Wilt u dat de buitenkant van uw woning weer als nieuw is? Laat dan een gevelrenovatie in Drenthe uitvoeren!

Specialistische gevelrenovatie in Drenthe

Wij bieden veel verschillende vormen van specialistische gevelrenovatie in Drenthe. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

  • Het vervangen of repareren van voegwerk
  • Het vervangen van gevelstenen
  • Het herstellen van scheuren
  • Impregneren
  • Het plaatsen van gevelbekleding
  • Het repareren van scheuren in kozijnen

Door onze jarenlange ervaring hebben kunnen wij alle denkbare renovatiewerkzaamheden uitvoeren. Vooral het vervangen of repareren van voegwerk en het herstellen van scheuren zijn renovatieklussen die vaak voorkomen bij een gevelrenovatie in Drenthe.

Neem contact op
Gevelrenovatie Drenthe

Gevelrenovatie Drenthe: details behouden


Wij vinden het tijdens een gevelrenovatie in Drenthe belangrijk dat mooie details van uw gevel behouden blijven en dat de uitstraling en sfeer van uw pand weer in ere wordt hersteld. In heel Drenthe zijn veel mooie panden te vinden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan traditionele boerderijen. Met ons oog voor vakmanschap én authenticiteit zijn wij in staat om alle originele details in ere te herstellen. Met gevelrenovaties in Drenthe lijkt uw pand weer als nieuw, waarna u weer járen vooruit kunt.

Onderzoek naar uw gevelrenovatie

Geen enkele gevel is hetzelfde. Daarom doen wij, voordat we met renoveren beginnen, altijd een vooronderzoek om de beste aanpak te bepalen. Op deze manier kunnen wij alle gevelrenovaties zo goed mogelijk uitvoeren. Tijdens dit onderzoek staan een aantal vragen centraal, zoals:

  • Wat is het materiaal van de gevel en in welke staat is dit?
  • Met wat voor verwering hebben we precies te maken?
  • Hoe moet het eindresultaat eruit zien?

Nadat wij deze vragen beantwoord hebben, voorzien wij u altijd van een op maat gemaakt advies. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te zijn. Uiteraard houden we bij de renovatie van uw gevel in Drenthe ook altijd rekening met uw persoonlijke wensen.

Renoveer uw gevel op tijd

Een gevelrenovatie wordt vaak uitgesteld. Het is echter belangrijk om uw gevel in Drenthe op tijd te laten renoveren. Als u kapotte voegen en scheuren bijvoorbeeld niet tijdig aanpakt, kan dit uiteindelijk leiden tot grotere problemen. Hierbij kunt u denken aan lekkage of schimmelvorming. Laat bij kapot voegwerk dus altijd uw pand opnieuw voegen om erger te voorkomen.

Onze specialisten kunnen uit pand opnieuw voegen met allerlei voegtechnieken. Elke techniek geeft weer een andere uitstraling aan uw gebouw. Bent u benieuwd wat het beste bij uw pand past? Neem dan gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om u van advies te voorzien over gevelrenovaties in Drenthe.

Vrijblijvende offerte voor gevelrenovatie Drenthe


Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en kom er direct achter wat wij voor u en uw bedrijfspand of woning kunnen betekenen. U kunt uiteraard ook altijd telefonisch contact met ons opnemen als u eerst de mogelijkheden wilt bespreken.

Wij begrijpen dat een gevelrenovatie een grote ingreep lijkt. Gelukkig kunnen wij u van begin tot eind ontzorgen, zodat u zo weinig mogelijk merkt van het renovatieproces. Bovendien voorzien wij u na afronding van de renovatiewerkzaamheden altijd van een aantal tips, zodat u weer hoe u uw gevel het beste kunt onderhouden. Op deze manier kunt u zo lang mogelijk genieten van gevelrenovatie Drenthe!

Gevelrenovaties in elke provincie

Naast Drenthe verrichten wij al 60 jaar vakkundige renovatiewerkzaamheden door heel Nederland. Vandaar dat u ook vanuit onderstaande locaties en provincies contact met ons kunt opnemen: