050 309 0850
Terug naar het overzicht

Siesling is sportief!


Afbeelding - Siesling is sportief!

Door Medisch Centrum Zuid te Groningen is enige tijd geleden een algeheel onderzoek gedaan naar het welbevinden van de medewerkers die werkzaam zijn bij Siesling. Als bedrijf scoren we goed maar voor wat betreft de individuele conditie kan het natuurlijk altijd beter.

Wat doe je dan als organisatie?

Al snel kwam uit verschillende overleggen naar voren dat het leuk zou zijn om gezamenlijk te gaan sporten en daarop werd het plan opgevat om een hardloopgroep op te zetten. Onder begeleiding van een hardloop coach zijn er inmiddels een paar loopclinics georganiseerd.

Naar aanleiding van deze clinics zijn een aantal enthousiastelingen opgestaan met het idee om als bedrijf mee te doen aan de 4 mijl van Groningen 19 oktober a.s. Inmiddels is de hardloopgroep uitgegroeid naar bijna 20 personen en heeft Siesling zich aangemeld voor deze happening. Ook de directie loopt mee.

Van week 31 t/m week 41 zal deze groep een trainschema gaan volgen onder leiding van een professioneel trainer zodat we fris en fruitig aan de start kunnen verschijnen.

 

 

Delen