050 309 0850
Terug naar het overzicht

Jeffrey Buis en Siesling BV werken gezamenlijk naar grote hoogte


Afbeelding - Jeffrey Buis en Siesling BV werken gezamenlijk naar grote hoogte

Jeffrey Buis en Siesling BV werken gezamenlijk naar grote hoogte

“Siesling BV uit Eelde steunt nu al ruim een jaar Jeffrey Buis richting de top. Siesling BV is gespecialiseerd in industriële reiniging, gevelreiniging, gevelbescherming en gebouwenbeheer. Daarnaast verhuurt het bedrijf hoogwerkers en schaarliften. Het familiebedrijf dat bestaat sinds 1959 is uitgegroeid tot één van de grootste dienstverleners in de genoemde branches.

Kwaliteit en veiligheid staan bij Siesling BV hoog in het vaandel. In eerste instantie zie je misschien weinig gelijkenissen met de motorsport en in het bijzonder Jeffrey Buis, maar die zijn er weldegelijk. Jeffrey wil net als Siesling BV kwaliteit leveren en werken naar een steeds hoger niveau. Jeffrey heeft afgelopen jaren flinke stappen gemaakt. Vanuit de Molenaar NSF 100 competitie op de kartbanen, werd hij vorig jaar de snelste Nederlander in zijn debuutseizoen in de Europese Moriwaki 250 Junior Cup. Dit seizoen is Jeffrey één van de rijders in het Noord Europese Moto3 kampioenschap en was hij vorig jaar heel dichtbij bij een ticket voor de talentencompetitie; de Red Bull MotoGP Rookies Cup.

Veiligheid is bij motorsport ook zeer belangrijk, net als bij het werken op grote hoogte bij Siesling BV. Jeffrey en zijn team vinden het zeer belangrijk dat de veiligheid tijdens het racen zo goed mogelijk wordt gewaarborgd. Dat betekent zorgen voor de juiste kleding en dat de motor er technisch altijd tiptop bij staat. Zo zie je maar dat Siesling en Jeffrey grotendeels dezelfde visie en doelstellingen hebben: een uitstekende combinatie!”

Siesling BV: hartelijk dank voor jullie steun aan Jeffrey Buis Racing!

Fotograaf: Niels Breider

Delen